Două foste vedete ale Antenei 1, război total pe custodia copilului. Scandalul, mutat în instanță

Două foste vedete ale Antenei 1, război total pe custodia copilului. Scandalul, mutat în instanță Justiție. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Două foste vedete ale unui reality show de la Antena 1 au ajuns la un conflict deschis.  Este vorba despre doi participanți la sezoanele trecute ale emisiunii Mireasa. Acestea duc o luptă cruntă pentru custodia copilului.

Două vedete ale Antenei, în lupta pentru custodia copilului

Radu și Amalia de la Mireasa s-au numărat printre concurenții sezoanelor 2 și 4 ale emisiunii. Aceștia  au ajuns să formeze un cuplu după terminarea reality-show-ului.

Cu toate că au alcătuit o familie unită, pozând mereu în cuplul perfect cei doi au ajuns la separare. În urma despărțirii Radu este dezamăgit de atitudinea fostei partenere. Acesta susține că nu este lăsat să își vadă fiica.

antena 1, vedete

Sursa foto: Antena 1 / Facebook

Instanța i-a dat dreptate bărbatului

Amalia nu ar fi de acord ca bărbatul să petreacă timp cu fiica lor, cu toate că instanța i-a dat acestuia dreptate. Judecătorii din Satu Mare i-au dat fostului concurent de la Mireasa, dreptul de a-și vedea copila în prima și a treia zi de sâmbătă a săptămânii, în fiecare lună, câte patru ore pe zi.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Admite cererea formulată de reclamant, în contradictoriu cu pârâta. Cererea are ca obiect ordonanța președințială. Stabilește provizoriu, până la soluționarea definitivă a cererii ce face obiectul dosarului, aflat pe rolul Judecătoriei Satu Mare, în favoarea tatălui reclamant, dreptul de a avea legături personale cu minora, aflată la domiciliul mamei minorei, în prezența mamei minorei”, se arată în hotărârea instanței.

Amalia și Radu

Sursa foto: Antena 1

Scandal uriaș între două foste vedete ale Antenei 1

Instanța a luat această decizie la data de 18 octombrie 2023. Cu toate că are dreptul de a petrece timp cu fiica lui, soția lui Radu nu ar fi de acord cu măsura. Mai mult, copila ar fi fost scoasă din țară fără procura semnată de tatăl ei.

Astfel, cu toate că nu erau divorțați în momentul respectiv, Amalia ar fi plecat cu fetița în Elveția, acolo unde a adus-o pe lume de altfel.

Cu toate că nu poate petrece timp cu propriul copil, fostul concurent al emisiunii Mireasa ar contribui financiar la creșterea ei. Decis să își vadă copila, Radu a mers la poarta casei fostei partenere, fiind nevoit să cheme și Protecția Copilului, după ce fosta parteneră nu i-a răspuns. Dincolo de aceste impedimente, bărbatul parcurge lunar distanța de la Deva la Satu Mare, pentru a beneficia de dreptul câștigat în instanță. De fiecare dată, acesta s-ar lovi de refuzul fostei partenere.