Vedetă Pro, obligată la muncă grea. Visează la ziua în care nu va mai face nimic

Vedetă Pro, obligată la muncă grea. Visează la ziua în care nu va mai face nimic PRO TV. Sursa foto: Arhiva EVZ

Una dintre vedetele trustului Pro a mărturisit că este obligată să muncească din greu și că își dorește să vină o zi în care să nu mai facă nimic. Cu toate acestea, chiar dacă și-ar dori o viață liniștită, nu poate renunța la ceea ce face.

Mihai Mărgineanu a mărturisit că nu-i place deloc să muncească. Iar țelul său este să prindă ziua în care va sta degeaba și nu va fi obligat să nu facă nimic. O astfel de zi, însă, recunoaște, nu va veni foarte curând.

Mihai Mărgineanu urăște munca

Actor și cântăreț, Mărgineanu a primit rolul hoțului Ardiles în serialul Las Fierbinți. A apărut încă din primul episod, pilot, iar de atunci nu a mai fost scos din distribuție. Acest lucru implică, însă, o muncă susținută, zi de zi. Or, Mihai Mărgineanu spune că visul său este să stea degeaba. Să prindă ziua în care nu va mai trebui să muncească.

„În ciuda aparențelor, mie nu îmi place deloc munca! Oamenii cred că sunt fiert pe muncă! Nu îmi place! Eu vreau să nu mai trebuiască să mai fac nimic! Să nu mai trebuiască!”, a măturisit Mihai Mărgineanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Artistul spune că este obligat să-și onoreze angajamentele pentru concerte muzicale pentru că, în caz contrar, nimeni nu-l mai cheamă. Or nici acest lucru nu este tocmai pe placul său. Mihai Mărgineanu s-a apucat de muzică relativ târziu, la vârsta de 36 de ani din plăcere. Până atunci a încercat mai multe activități, inclusiv în afaceri, dar nu i-a prea ieșit.

„M-a sunat Brenciu să merg la el, m-am dus, nu poți să refuzi la nesfârșit. Nu te mai cheamă nimeni! Am fost antreprenor, m-am apucat de cântat, am zis să fac ce îmi place și acum nu mai am timp. Să îmi bag un deget în ochi!”, a mai spus Mărgineanu.

Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu. Sursa: Facebook

Cum vede serialul Las Fierbinți

În serialul Las Fierbinți, Mihai Mărgineanu a fost distribuit încă din episodul pilot. Și cum oamenilor le-a plăcut de hoțul Ardiles, a continuat să joace până a ajuns la sezonul actual. Nici el nu-i mai știe numărul, atât de multe episoade au fost. Cu toate acestea, nu ar părăsi distribuția, nici dacă i s-ar spune că este concediat. Serialul place publicului, iar pe lângă satisfacțiile profesionale mai are și altele.

Îi place mâncare care se servește pe platourile de filmare. Drept care, recunoaște Mihai Mărgineanu, atunci când nu are nimic de filmat, merge doar să mănânce.

„Sezonul fără număr. Nu se mai spune numărul la sezon, pentru că nu mai contează ce număr are. Eu sunt de la primul episod, de la episodul pilot. Este incredibil că el crește în audiențe și eu cred că eu port noroc. Nu plec nici dacă mă dau afară. Tot mă duc pe acolo. Sunt zile în care am fost acolo doar să mănânc, pentru că e o mâncare foarte bună”, a dezvăluit actorul din Las Fierbinți, în emisiunea lui Măruță de la Pro TV.

Ardiles

Hoțul Ardiles din Las Fierbinți și celebrii săi ochelari Suras foto: Pro TV

Mihai Mărgineanu nu iubește camerele de filmat

Artistul a mai spus că nu îi place să apară în fața camerelor de luat vederi, deși munca sa îi impune acest lucru. El a declarat că aparițiile publice nu-i produc foarte mare bucurie.

În acest context, a făcut câteva referiri și la personajul pe care îl întruchipează, hoțul miop Ardiles. Problemele cu vederea nu-l împiedică, în serial, să-i păcălească pe ceilalți și să-i lase fără lucruri. Iar ochelarii crăpați și lipiți cu bandă scotch au devenit una dintre cele mai valoroase piese din recuzită. Aceștia sunt puși la păstrare, bine, pe platoul de filmare. Nimeni nu-și permite ca ochelarii lui Ardiles să se piardă.

„Ochelarii din Las Fierbinți au devenit patrimoniu. Și eu, când mă duc la filmare, las buletinul, iau ochelarii. Termin de filmat, iau buletinul, dau ochelarii înapoi. Deci, sunt acolo în siguranță”, a glumit Mihai Mărgineanu.