Victoria Beckham, în cârje la săptămâna modei de la Paris. Cum a ajuns vedeta în suferință

Victoria Beckham, în cârje la săptămâna modei de la Paris. Cum a ajuns vedeta în suferință

Victoria Beckham a fost văzută în cârje la Săptămâna Modei de la Paris. Totul s-a întâmplat din cauza unei răni la picior suferită 0în urma unui accident de la sală.

Nimeni n-ar fi crezut că Victoria Beckham schimbă tocurile pentru cârje. Dar chiar așa a fost la Săptămâna Modei de la Paris. Cel care a explicat situația a fost soțul Victoriei. David Beckham a spus că „micul accident al soției sale în sală a fost o pauză curată”, într-o postare pe Instagram. Nu e prima dată când vedeta apare în cârje. Ea a fost fotografiată mergând cu cârje și o orteză pentru picioare în februarie 2018.

Totul după o accidentare care a dus la o „mică fractură”. Fosta Spice Girl ar fi căzut în timpul unei excursii la schi în Whistler, Canada, în timpul unei vacanțe cu familia.

Victoria nu este la primul accident de acest fel

La acel moment, Victoria a apelat la rețelele de socializare pentru a clarifica orice îngrijorări și speculații legate de rănirea ei.  „Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele minunate, o mică fractură, am nevoie doar de puțină odihnă!”.

Victoria Beckham a avut dintotdeauna grijă la picioarele ei, mai ales că în majoritatea încălțărilor poartă branțuri corectoare. De altfel ea a suferit și o intervenție chirurgicală pentru a modifica micile imperfecțiuni. Cu toate acestea accidentele par să nu poată fi prevăzute nici de astfel de vedete.

A strălucit, chiar și în cârje

Însă și în contextul dat, Victoria Beckham a strălucit la Săptămâna Modei de la Paris. Deși s-a mișcat în cârje la sfârșitul prezentării a mers și l-a pupat pe soțul ei care se afla în sală. Aceasta a mulțumit familiei sale pentru că a susținut-o și a ajutat-o să ducă la bun sfârșit prezentarea de modă.

Sigur că în următoarele săptămâni, Victoria se va ocupa de recuperarea ei pentru a reveni pe tocuri în cel mai scurt timp. De altfel, fosta membră a trupei Spice Girls este cunoscută pentru faptul că este foarte cochetă. Ba mai mult niciodată nu coboară de pe tocurile amețitoare, decât, iată, în cazuri de urgență majoră.

Ne puteți urmări și pe Google News