Liverpool și Arsenal, victorii la scoruri de maidan. Manchester City, blocată de Chelsea

Liverpool și Arsenal, victorii la scoruri de maidan. Manchester City, blocată de Chelsea Liverpool e lideră. sursa: Facebook

Liverpool și Arsenal s-au impus lejer, în partidele pe care le-au disputat, sâmbătă, în Premier League. Probleme a avut Manchester City, care a călcat strâmb cu Chelsea.

Liverpool, liderul campionatului de fotbal al Angliei, s-a impus sâmbătă cu 4-1 pe terenul lui Brentford, în primul meci din etapa a 25-a, după un meci în care a avut doi fotbalişti, Curtis Jones şi Diogo Jota, accidentaţi în prima repriză, informează AFP.

După ce Curtis Jones a avut nevoie de schimbare, Diogo Jota, care a pasat decisiv la primul gol, a fost scos pe targă în urma ciocnirii cu coechipierul său Alexis Mac Allister şi cu mijlocaş al gazdelor, Christian Norgaard. Portughezul a fost înlocuit de Mohamed Salah, care a jucat prima oară pentru Liverpool după ce s-a accidentat pe 18 ianuarie într-un meci al Egiptului de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Liverpool victorie fără emoții. Manchester City s-a împiedicat de Chelsea

Echipa de pe „Anfield Road” se confrunta deja cu accidentarea unor fotbalişti ca portarul Alisson Becker sau mijlocaşul Dominik Szoboszlai.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trupa lui Jurgen Klopp a înscris în acest meci prin Darwin Nunez (35), Alexis Mac Allister (55), Mohamed Salah (68) şi Cody Gakpo (86). Golul lui Brentford a fost reuşit de Ivan Toney (75).

Formația „cormoranilor” încearcă să câştige în acest sezon campionatul, Europa League, Cupa Angliei şi Cupa Ligii engleze, în finala acestei ultime competiţii urmând s-o întâlnească pe Chelsea la sfârşitul săptămânii viitoare.

Brentford, cu 25 de puncte după 24 de jocuri, este pe locul 14, la 6 puncte de zona retrogradării.

Tot sâmbătă, Arsenal Londra a câștigat fără emoții, în deplasare, pe terenul celor de la Burnley, scor 5-0. Golurile „tunarilor” au fost reușite de Martin Odegaard (4), Bukayo Saka (41 - din penalty) și 47, Leandro Trossard (66) și Kai Havertz (78).

Manchester City a obținut doar o remiză, la finalul confruntării cu Chelsea, scor 1-1. Oaspeții au deschis scorul prin Raheem Sterling (42), „cetățenii” au punctat datorită lui Rodrigo (83). Tottenham a pierdut, acasă, cu Wolverhampton, scor 1-2. Au marcat Dejan Kulusevski (46) / Joao Gomes (42 și 63). Românul Radu Drăgușin nu a evoluat deloc pentru gazde.