SuperLiga. UTA Arad intră în lupta pentru play-off, după victoria cu U Cluj

SuperLiga. UTA Arad intră în lupta pentru play-off, după victoria cu U Cluj SuperLiga. UTA Arad intră în lupta pentru play-off. Sursă foto: Facebook

UTA Arad a înregistrat o victorie în meciul jucat în deplasare împotriva Universității Cluj, în etapa 24 din Superliga României.

Echipa lui Mircea Rednic obține o victorie crucială în deplasare. Astfel UTA Arad intră în lupta pentru play-off în SuperLiga României.

UTA Arad a reușit să câștige meciul disputat pe terenul Universității Cluj, cu scorul de 3-1, în etapa a 24-a a SuperLigii României la fotbal. Această victorie aduce puncte importante pentru echipa lui Mircea Rednic în lupta pentru poziții superioare în clasament.

Golurile care au făcut diferența

UTA Arad a deschis scorul în prima repriză prin Johana Omondi, marcând în minutul 13 al meciului. A urmat apoi un gol semnat de Luckassen în minutul 36, care a consolidat avantajul echipei oaspete. Fabry a reușit să înscrie al treilea gol pentru UTA în minutul 55 al partidei. De cealaltă parte, Universitatea Cluj a reușit să reducă din diferență prin golul marcat de Popa în minutul 45+4.

Ne puteți urmări și pe Google News
UTA-Arad

SuperLiga. UTA Arad intră în lupta pentru play-off. Sursă foto: Facebook

Momentul anulării golului lui Kelven

Înainte de deschiderea scorului, Kelven a reușit să marcheze pentru gazde în minutul 7, dar golul său a fost anulat pentru ofsaid. Acest moment a avut un impact semnificativ asupra evoluției meciului.

Clasamentul după victorie

Cu cele trei puncte obținute în urma acestei victorii, UTA Arad acumulează acum 30 de puncte și se află pe locul 11 în clasament. Echipa este la doar trei puncte distanță de Sepsi, ocupanta locului 6, ultimul de play-off. În schimb, Universitatea Cluj se situează pe locul 8 în clasament, cu 32 de puncte acumulate până în acest moment.

Această victorie este un impuls important pentru UTA Arad în lupta pentru o poziție mai bună în clasament și demonstrează calitatea echipei în competiția SuperLigii României la fotbal.

Cum arată clasamentul SuperLiga

  1. FCSB - 50 puncte
  2. CFR Cluj - 42 puncte
  3. Rapid București - 42 puncte
  4. Farul Constanța - 36 puncte
  5. Universitatea Craiova - 34 puncte
  6. Sepsi Sf. Gheorghe - 33 puncte
  7. FC Hermannstadt - 32 puncte
  8. Universitatea Cluj - 32 puncte
  9. Petrolul Ploiești - 31 puncte
  10. U Craiova 1948 - 30 puncte
  11. UTA Arad - 30 puncte
  12. Oțelul Galați - 28 puncte
  13. Poli Iași - 26 puncte
  14. FC Voluntari - 25 puncte
  15. FC Botoșani - 18 puncte
  16. Dinamo București - 16 puncte