Top 5 cel mai bine plătiți actori din Game of Thrones (GOT). Jon Snow se află pe ultimul loc.

Top 5 cel mai bine plătiți actori din Game of Thrones (GOT). Jon Snow se află pe ultimul loc.

Game Of Thrones a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai urmărite seriale. Așa că și actorii care au jucat în celebrul film au avut de câștigat financiar de pe urma lui. Personajele principale au avut chiar o ascensiune fulminantă.

GOT a fost o producție cu foarte mulți personaje, iar actorii care le-au întruchipat au simtit acest lucru în buzunar. Un top cinci al evoluției financiare a acestor actori îl clasează pe Jon Snow, adică pe Kit Harington pe locul 5. La fel ca Emilia Clarke, Harington a început cu un salariu mult mai mic pe episod.

Dar mai târziu a câștigat aproximativ 500.000 de dolari pe fiecare episod, în ultimele sezoane. La începutul anului 2024, valoarea netă a lui Kit Harington a fost estimată la 14 milioane de dolari. Următorul pe listă este Jaime Lannister, adică Nikolaj Coster-Waldau. Și el a câștigat pentru ultimele sezoane aproape 500.000 de dolari pentru fiecare episod.

Averea netă a lui Nikolaj Coster-Waldau este estimată la aproximativ 16 milioane de dolari. Sora lui Jamie, Cersei Lannister este următoarea pe listă, mai exact actrița Lena Headey. Pentru că a fost unul dintre cele mai importante personaje din film, veniturile actriței au crescut binișor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai bine plătit actor din GOT, supriză de proporții

Așa se face că la ultimul sezon, actrița a încasat 1.2 milioane de dolari pe fiecare episod. Averea ei netă este estimată la 16 milioane de dolari. Pe locul 2 se află Emilia Clarke, Mama Dragonilor. Chiar dacă personajul ei a fost foarte important încă de la început, veniturile pentru primele sezoane au fost mici.

Însă la ultimele sezoane, aceasta a fost plătită cu 500.000 de dolari pe episod. În 2024 averea netă a actriței a fost estimată la suma de 20 de milioane de dolari. Peter Dinklage, mai exact Tyrion Lannister este unul dintre cele mai iubite personaje din GOT. De asemenea interpretarea pe care i-a dat personajului său i-a adus și foarte multe premii.

Așa că nu e de mirare faptul că a ajuns să fie cel mai bine plătit actor din acest serial. Mai exact în ultimul sezon, Peter a fost remunerat cu 2 milioane de dolari pe fiecare episod. În acest moment averea actorului este estimată la 30 de milioane de dolari

sursa: therichest.com