Rapid - FC Voluntari 1-2. Echipa lui Bergodi are patru meciuri fără victorie

Rapid - FC Voluntari 1-2. Echipa lui Bergodi are patru meciuri fără victorie FV Voluntari: Sursa foto: Facebook

Rapid a fost învinsă de FC Voluntari, 1-2, în runda cu numărul 19 din Superligă. E criză în Giulești, iar Cristiano Bergodi este sub o mare presiune deoarece echipa sa a pierdut patru meciuri.

Rapid a pierdut în faţa echipei FC Voluntari, în runda cu numărul 19 din Superligă. Mai exacrt, FC Voluntari a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 2-1 (0-0). Meciul a acuz loc sâmbătă seara, în Giuleşti, într-o partidă din etapa a 19-a a Superligii de fotbal.

Eliminată prematur din Cupa României Betano, Rapid a ieșit pe teren cu gândul de a se împăca cu fanii supăraţi. Surprinzător, Bergodi a apelat la același prim „11" cu care a început miercuri meciul cu CFR Cluj (0-0).

Adam Nemec (66) a deschis scorul, din centrarea lui Ricardinho, apoi portughezul a majorat diferenţa (73), din pasa lui Runar Mar Sigurjonsson.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rapid are patru etape consecutive fără victorie

Golul gazdelor a fost reuşit de francezul Jayson Papeau (82), cu un şut fără preluare, de la 22 de metri, în vinclu. Papeau a fost aproape de egalare (86), dar şutul său de la 20 de metri a fost respins în transversală de portarul spaniol Jesus Fernandez.

Rapid a ajuns la patru etape consecutive fără victorie, două egaluri şi două eşecuri (ambele acasă).

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text care spune „PERBET FINAL RAPID ☬ 1 SUPERLIGA VOLUNTARI t 2”

Rapid - FC Voluntari. Sursa foto: Facebook

FC Voluntari e neînvinsă de cinci etape, în care are trei victorii şi două egaluri. În tur, ilfovenii au câştigat cu acelaşi scor, 2-1.

FC Rapid Bucureşti - FC Voluntari 1-2 (0-0), Giuleşti Superbet Arena - Bucureşti Au marcat: Jayson Papeau (82), respectiv Adam Nemec (66), Ricardinho (73).

Primă repriză a giuleştenilor a fost foarte slabă

Construcție lentă, mijlocașii și oamenii din față au avut probleme la ultima pasă. Jucătorii s-au mișcat în reluare, de aici și puținele soluții oferite purtătorului de balon.

Giuleștenii au încercat să producă ceva pe flancuri, în special, pe dreapta. Acolo de unde Funsho și Braun au aruncat câteva centrări prin careu, pradă ușoară însă pentru ilfoveni. Vârful Soni n-a mișcat între Ricardinho, Matricardi și Armaș.

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)

Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Claudiu Marcu (Constanţa)

Observatori: Andrei Ioniţă (Bucureşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF