Ținta pe civili! Teroriștii palestinieni, plătiți pentru atrocitățile din Israel

Ținta pe civili! Teroriștii palestinieni, plătiți pentru atrocitățile din Israel Yahya Sinwar. Sursa foto: Arhiva EVZ

Propaganda stângii radicale, care consideră actele teroriste ale Hamas o reacție legitimă la „regimul de apartheid” al Israelului, a primit o lovitură dură. Teroriștii palestinieni capturați recunosc că au fost trimiși să ucidă și să răpească fără discriminare. Teroriștii spun că, pentru fiecare ostatic luat, urmau să primească recompense în bani și apartamente. Aceștia au mai dezvăluit faptul că aveau ordine clare să captureze copiii, femeile și bătrânii.

Autoritățile israeliene au făcut publice ample pasaje din anchetele aflate în curs de desfășurare cu teroriștii Hamas capturați, care au comis atrocitățile din data de 7 octombrie. Teroriștii Hamas capturați de Israel fac dezvăluiri despre ceea ce au făcut în cadrul misiunii încredințate în data de 7 octombrie.

Bărbații spun că au fost trimiși să ucidă și să răpească oameni, fără să facă deosebire între civili și militari, bătrâni, femei sau copii. Teroriștii mai spun că, pentru fiecare ostatic luat, urmau să primească recompense în bani și apartamente. 

„Curăță casele, răpește cât mai mulți cu putință!”

Autoritățile israeliene au făcut publice ample pasaje din anchetele aflate în curs de desfășurare cu teroriștii Hamas capturați, care au comis atrocitățile din data de 7 octombrie, când civili nevinovați și fără apărare au fost uciși cu sânge rece sau au fost luați ostatici. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Anchetatorii au fost curioși să afle care au fost ordinele primite în ceea ce privește civilii. Teroriștii au spus că aveau ordine clare să captureze copiii, femeile și bătrânii. 

În ceea ce îi privește pe bărbații tineri, teroriștii spun că aveau ordine la fel de clare să îi ucidă, fără să se facă diferența între militari și civili. 

Un terorist Hamas povestește: ”(...) nu conta, militari, civili (...) ne-am strâns în jurul lui Salameh Elbalbaisi. Abu Zayid i-a spus: "Curăță casele, răpește cât mai mulți cu putință!" 

Teroriștii, recompensați cu un apartament și 10 mii de dolari

Acesta mai spune că în Gaza oricine aduce un om răpit la teroriștii Hamas primește o recompensă care constă într-un apartament și suma de 10 mii de dolari. Teroristul a mai dezvăluit faptul că această promisiune a fost făcută de comandantul Brigăzilor Al-Qassam.

„Mi-au spus că așa merg lucrurile în Brigăzile Al-Qassam. (...) Au vrut să aibă cât mai mulți oameni răpiți. Scopul infiltrării noastre era să răpim cât mai mulți oameni și să-i aducem în Gaza.”

Acesta a mai povestit cum a luat prin surprindere o femeie în vârstă, neînarmată pe care a împușcat-o, fără să clipească.

„Am împușcat o femeie în vârstă. Nu era înarmată. A venit și celălalt. A început să tragă și celălalt. Dar, la modul barbar.”, a mărturisit teroristul. Acesta mai spune că el și camarazii lui se simt păcăliți și trădați de liderii lor. ”Cei din Hamas au rămas în casele lor, iar pe noi ne-au lăsat în Israel.