Irinel Columbeanu, grav bolnav. Cauza decăderii, dezvăluită

Irinel Columbeanu, grav bolnav. Cauza decăderii, dezvăluită Irinel Columbeanu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn și nu mai are bani nici să-și plătească azilul. Dar nu asta e cea mai mare problemă a fostului milionar, ci afecțiunea gravă de care suferă, spune Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF.

Mitică Dragomir afirmă că, din cauza stării de sănătate a lui Irinel Columbeanu, necesită asistență și îngrijire constantă.

El remarcă că, în general, miliardarii sunt adesea plasați în azile de către familiile lor atunci când se confruntă cu probleme de sănătate.

Boala de care suferă Irinel Columbeanu, cea mai mare problemă, spune Mitică Dragomir

Dragomir subliniază că există azile de înaltă calitate, deși uneori propaganda negativă le-a dat o reputație proastă. El sugerează că starea de a fi la un azil nu este atât de rea precum pare, întrucât înseamnă că persoana are o pensie bună și primește îngrijire medicală adecvată și alimentație corespunzătoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea, Mitică Dragomir spune că a întâlnit mai mulți oameni în astfel de situații, dar preferă să nu dezvăluie numele lor din respect.

El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto”, a declarat Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir

Dragomir l-a refuzat pe Ciolacu

Dumitru Dragomir. Arhiva EvZ

Fostul milionar de la Izvorani „și-a băgat toate ouăle într-un coș”

Fostul șef al LPF a făcut câteva comentarii cu privire la situația financiară anterioară a lui Irinel Columbeanu, înainte de a ajunge în faliment, contrazicând speculațiile că acesta ar fi avut sume semnificative în conturile sale.

Dragomie spune că la acest capitol faptul că fostul milionar și-a pus toți banii într-o singură afacere nu a fost lucru bun. Apoi, a menționat că altceva decât să cheltuie, el împreună cu Monica Gabor, nu a făcut.

Toți banii, în jur de un milion sau două de euro, ar fi fost făcuți de tatăl lui Irinel.

Uite, vreau să-ți spun așa. În momentul când îți pui toate ouăle într-un singur coș, s-ar putea să-ți cadă coșul sau să-ți dea unul un șut în coș și să se spargă ouăle și după nu mai ai ce mânca.

A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi”, a spus Mitică Dragomir.

Mitică Dragomir e de părere că „gagicăreala” l-a costat scump de Irinel Columbeanu

Fostul președinte LFP mai spune că ceea ce l-a costat scump pe fostul afacerist de la Izvorani a fost joaca cu femeile frumoase și gagicăreala.

Astfel că, a ajuns să cadă într-o capcană de unde nu a mai putut să iasă.

„Eu îți spun un lucru. Toată joaca asta costă bani, gagicăreala. Fetele din ziua de azi sunt foarte deștepte, mult mai deștepte decât băieții. Băieții sunt mai tolomaci așa.

Doamna Budeanu are dreptate cu ce le face la televizor. El a căzut în capcana că e Făt Frumos pentru că are și ceva bani. Te face din om neom”, a spus Mitică Dragomir pentru Fanatik.