Eveniment de rugby, în memoria unor sportivi de la „Grivița București”. Concursuri și ateliere pentru copii, meciuri amicale

Eveniment de rugby, în memoria unor sportivi de la „Grivița București”. Concursuri și ateliere pentru copii, meciuri amicale

Afară e din nou vară, iar copiii și iubitorii rugby-ului sunt așteptați la distracție, pe Stadionul Grivița din sectorul 1 al capitalei. Intrarea este liberă și s-au pregătit surprize.

Toți cei care iubesc rugby-ul, dar și cei care vor să petreacă o zi „de vară” în aer liber, sunt așteptați sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 9, în arena Stadionului de Rugby Grivița „Parcul Copilului”. Nu se cumpără bilete, iar distracția e garantată.

Rugbyștii cu vechime în sportul cu balon oval au decis să ofere publicului larg un eveniment deosebit, în memoria a patru coechipieri care au pierit înainte de vreme, toți în accidente rutiere. Evenimentul „Immortales – Rugbyștii nu mor niciodată”, se susține în memora rugbyștilor Lucian „Picioruș”, Laurențiu „Rață”, Cristi „Cristache” și Ștefan „Fane”. Și lor le-ar fi plăcut ca spectatorii unui meci de rugby să se simtă bine, să se bucure de fiecare fază a competiției.

Ne puteți urmări și pe Google News

Profesori, maeștri ai sportului, rugbyști de la cluburi consacrate și suporteri ai rugby-ului vor asigura o atmosferă energică, prin concursuri amuzante, ateliere pentru copii și, nu în ultimul rând, meciuri amicale. Doritorii vor fi inițiați în acest sport de tradiție, fiind invitați pe teren.

Peste 50 de copii (6-12 ani), membri ai echipelor de rugby din Capitală, vor juca și ei pentru cei prezenți. Vor fi pe teren și juniori de la ACS  Rugby Academy, echipă de copii sponsorizată și de directorul Evenimentului Zilei, Dan Andronic, în memoria tatălui său Adrian Andronic, celebru caricaturist, cândva jucător de rugby la Grivița.

Jurnaliștii pot afla povești de viață fascinante

Vremea din Capitală se anunță a fi „de vară”, cu maxime de 30 de grade și cer senin, un timp perfect pentru alergat pe iarbă. „Jurnaliștii și cei care doresc să susțină vizibilitatea acestui sport nobil vor fi întâmpinați de rugbiști „pur sânge”, al căror devotament și pasiune pentru sportul cu balon oval depășește orice barieră. Poveștile lor de viață, dar și eforturile depuse pentru a-și îndeplini ambițiile sportive cu siguranță vor surprinde plăcut”, transmit organizatorii.

„Vă invităm să participați la o zi energică, în spiritul rugby-ului autentic. Aduceți-vă familia și prietenii pe stadion, să ne omagiem împreună foștii colegi, dar și să sărbătoriți cu noi moștenirea acestor jucători excepționali.

Vă așteptăm la Stadionul de rugby Grivița din „Parcul Copilului”, pe 21 octombrie 2023, începând cu ora 09.00!”, se încheie comunicatul sportivilor organizatori.