Deznodământ ireal după o crimă oribilă comisă de o româncă. Ce verdict au dat judecătorii

Deznodământ ireal după o crimă oribilă comisă de o româncă. Ce verdict au dat judecătoriiCrimă. Sursa foto: Dreamstime.com

O crimă șocantă care a zguduit Italia are un deznodământ al anchetei cel puțin ireal. Omorul a fost comis de către o româncă care a reușit să înmoaie autoritățile din Italia și să obține o pedeapsă mai puțin aspră.

O româncă stabilită în Italia a comis o crimă oribilă în anul 2019. Femeia a fost ajutată chiar de către iubitul ei în a-și ucide prietena. Îmi planul diabolic au fost aplicate nu mai puțin de 12 lovituri de cuțit. Dincolo de cruzimea faptei,  românca a reușit să scape de condamnarea la închisoare pe viață.

A obținut o pedeapsă "blândă" după o crimă oribilă

Margareta Buffa este românca vizată în acest dosar. Adoptată în Italia, aceasta a comis o crimă oribilă, înjunghiindu-și cea mai bună prietenă.

Deznodământ ireal după o crimă oribilă comisă de o româncă. Ce pedeapsă a fost aplicată

Sursa foto: Arhiva EVZ

În acest dosar, Curtea Supremă de Casație a anulat pedeapsa de închisoare pe viață aplicată celei care a comis omorul.

Astfel românca de 34 de ani este acum judecată în complicitate cu Carmelo Bonetta. Cei doi au ucis-o în anul 2019 pe Nicoleta Indelicato. Victima avea la vremea respectivă vârsta de 25 de ani și era originară tot din România.  Nicoleta a fost a avut parte de o moarte cruntă fiind înjunghiată de 12 ori arsă și îngropată.

Fapta a avut loc în noaptea de 16 martie 2019 în Sant'Onofrio. Conform informațiilor din dosar, autorii crimei erau prieteni apropiați cu victima. Mai mult inclusiv bărbatul care a luat parte la această crimă este tot român. Tinerele au fost însă adoptate în perioada copilăriei în zona Marsala.

Considerată o crimă deosebit de violentă, motivul acesteia nu a fost încă scos la iveală. În perioada în care fapta a avut loc, au existat zvonuri legate de posibile divergente între cele două tinere pe fondul geloziei.

Carmelo Bonetta a constituit mărul discordiei dintre cele două românce.

El a fost însă și cel care a mărturisit odioasa crimă. La rândul lui, bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă de Casație în anul 2022. Acesta a primit o închisoare de 30 de ani de închisoare cu executare.

Românca le-a spus anchetatorilor că ea a fost cea care a leșinat după prima lovitura de cuțit. Astfel ea nu ar fi luat parte la crimă până la decesul victimei. Totuși nu se cunosc încă motivele schimbării pedepsei.

Ne puteți urmări și pe Google News