Mihai Ghiță, detalii neștiute din viața personală. Cu ce se ocupa în trecut prezentatorul

Mihai Ghiță, detalii neștiute din viața personală. Cu ce se ocupa în trecut prezentatorul

Mihai Ghiță, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de pe micul ecran, a făcut mărturisiri importante legate de viața personală. Vedeta a vorbit deschis despre modul în care reușea să își câștige existența în trecut.

Mihai Ghiță face audiență la Kanal D cu emisiunile pe care le prezintă de ani buni. Dincolo de acest succes, trecutul vedetei nu a fost unul deloc ușor. Prezentatorul emisiunilor "În Oglindă" și "Asta-i România", a dezvăluit cum a reușit să devină celebru.

Mihai Ghiță a dezvăluit totul despre viața de dincolo de celebritate

Mihai Ghiță a devenit celebru odată cu succesul atins de emisiunea "Asta-i România", difuzată de Kanal D. În cadrul acesteia, prezentatorul realizează alături de echipa lui reportaje legate de problemele actuale ale societății.

Ulterior, Mihai Ghiță a abordat încă un format de emisiune, cu ocazia lansării pe post a interviurilor "În oglindă". În cadrul acestei emisiuni, moderatorul Kanal D poartă discuții cu persoane cunoscute în viața publică din România, abordând subiecte tabu legate de trecutul acestora.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodată, Mihai Ghiță este și șeful știrilor Kanal D, coordonând jurnalul și aducând în casele românilor subiectele de interes ale zilei. Puțini știu însă că înainte de a atinge acest succes, vedeta Kanal D nu a avut un parcurs ușor.  a recunoscut deschis că și-a dobândit competențele profesionale pe parcurs, necunoscând deloc tainele jurnalismului.Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii "În Oglindă"

Mai mult, înainte de a ajunge la celebritatea de care se bucură, prezentatorul a debutat în domeniul media la radio. Acesta a lucrat la Radio Contact, Radio Semnal, dar și la MixFM. Abia din 2006, Mihai Ghiță a intrat cu pași timizi în televiziune, având funcția de reporter la Realitatea tv. Deși susține că debutul a fost dificil, dorința de a face carieră în jurnalism l-a determinat să nu renunțe.

La momentul când am intrat în TV nu ştiam să fac mai nimic. A fost un proces de învăţare permanent, mă bucur că nu am abandonat când simţeam că îmi este greu. ", a explicat prezentatorul.

Vedeta Kanal D dezvăluie că din postura de manager pe care o are în cadrul trustului că încearcă o abordare diferită a știrilor.

  "De-a lungul timpului, am încercat să venim cu altceva, cu alt tip de poziţionare, căutăm ştirile din spatele ştirilor, descoperim anumite perspective noi şi, dincolo de temele mari ale zilei, căutăm să venim cu ceva în plus, să arătăm şi faţa pozitivă a lucrurilor.Sunt fericit că oamenii au început să accepte şi altfel de ştiri. ", adaugă vedeta.

De altfel, în trecut, prezentatorul a mărturisit că a fost nevoit să treacă și prin momente mai puțin plăcute din cauza meseriei pe care și-a ales-o. Din dorința de a aduce informații coerente în fața românilor, Mihai Ghiță și-a riscat inclusiv viața. Mai exact, acesta a fost alergat pe teren de interlocutori cu diverse unelte agricole sau chiar cu pușca.