Bătaia dintre Elon Musk şi Marck Zuckerberg, transmisă în direct. Unde pot fi urmăriți 

Bătaia dintre Elon Musk şi Marck Zuckerberg, transmisă în direct. Unde pot fi urmăriți  Sursa: Colaj EVZ

Elon Musk spune că posibila sa luptă „corp la cop” cu Mark Zuckerberg va fi transmisă în direct. Cei doi miliardari din domeniul tehnologiei se pare că au fost de acord la sfârșitul lunii iunie cu o confruntare „în cușcă”.

Elon Musk a anunţat într-o postare pe social media că lupta sa cu CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe platforma de socializare X, cunoscută anterior ca Twitter.

Mogulii rețelelor de socializare s-au provocat unul pe altul într-un meci de arte marţiale mixte în Las Vegas. Mai exact, cei doi miliardari din domeniul tehnologiei se pare că au fost de acord cu o confruntare „în cușcă”.

Lupta „corp la cop”, între Elon Musk şi Marck Zuckerberg, transmisă în direct. Unde-i puţeti urmări

Marck Zuckerberg este de fapt antrenat în arte marțiale mixte, iar CEO-ul companiei-mamă a Facebook, Meta, a postat despre primului său turneu de jiu jitsu la începutul acestui an.

Ne puteți urmări și pe Google News

Elon Musk Reacts After His AI-Generated Photo With Mark Zuckerberg In A Happy Mood Goes Viral

Lupta Zuck v Musk va fi transmisă în direct pe X. Toate încasările vor merge către organizaţii de caritate pentru veterani”, a spus Elon Musk într-o postare pe X, duminică, fără a oferi alte detalii.

Duminică dimineaţa, Elon Musk a spus pe X că ridică greutăţi pe tot parcursul zilei, se pregătești pentru luptă, adăugând că nu a avut timp să se antreneze, aşa că aduce greutățile la lucru.

Când un utilizator de pe X l-a întrebat pe Musk care este scopul luptei, Musk a răspuns:

Este o formă civilizată de război. Bărbații iubesc războiul.

Zuckerberg i-a cerut lui Elon Musk să „trimită locaţia” pentru lupta propusă

Totul a început când Elon Musk, care deține X, a răspuns la un tweet despre Meta care se pregătea să lanseze un nou rival pe Twitter numit Threads. A încercat să spună în postarea sa că lumea devine „exclusiv sub papucul lui Zuck, fără alte opțiuni”, iar apoi un utilizator de Twitter l-a avertizat în glumă pe Musk despre antrenamentul de jiu jitsu al lui Zuckerberg. Atunci Musk a afirmat că este „pregătit pentru un meci în cuşcă” cu Zuckerberg.

O zi mai târziu, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, care a postat imagini cu meciurile câştigate pe platforma Instagram a companiei sale, i-a cerut lui Musk, în vârstă de 51 de ani, să „trimită locaţia” pentru lupta propusă, la care Musk a răspuns „Vegas Octagon”, referindu-se la un centru de evenimente unde se desfășoară meciuri de campionat de arte marţiale mixte (MMA), informează abcnews.go.com.