Fiul lui David Beckham a dat lovitura! A semnat cu un club din Premier League

Fiul lui David Beckham a dat lovitura! A semnat cu un club din Premier League Sursa foto: Transfer News Live / Facebook

Romeo Beckham, fiul de 20 de ani al vedetei fotbalului britanic David Beckham, calcă pe urmele tatălui său. Tânărul a semnat un contract pe un an cu un club din Premier league, Brentford B, au anunțat oficialii clubului. Potrivit presei internaționale, celebrul fost fotbalist a fost de acord cu transferul fiului său.

Romeo Beckham, fiul fostului star al lui Manchester United David Beckham, a semnat un contract de un an cu Brentford B, un club important în arena britanică. Clubul Brentford B, a cărui echipă de seniori evoluează în  divizai de top a fotbalului din Marea Britanie, a precizat că a avut  opțiune să extindă înțelegerea cu încă un an, potrivit CNN.

Romeo a jucat un sezon la Brentford, fiind împrumutat de la clubul tatălui

 

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a jucat în ultimul sezon sub formă de împrumut în echipa B a clubului, fiind împrumutat de Inter Miami, clubul de din Major League Soccer al cărui co-proprietar este tatăl său. A jucat în 15 meciuri pentru Brentford B și a marcat o dată. În 26 de meciuri la Inter Miami 2, clubul deținut de faimosul său tata, a înscris două goluri și a oferit 10 pase decisive.
Referitor la noul său club, fiul lui Beckham a comentat astfel noul contract: “Am cel mai bun sentiment, sunt entuziasmat, sunt gata să încep și să am un viitor sezon bun”. “A fost o experiență uimitoare și am iubit fiecare secundă aici”, a continuat Romeo cu privire la împrumutul său de la Inter Miami. “Este un grup de băieți buni, antrenori buni, este un loc drăguț în care să te afli”.

A convins că poate fi luat definitiv

Antrenorul lui Brentford B, Neil MacFarlane, a comentat într-o declarație oficială postată pe site-ul clubului: “L-am adăugat pe Romeo plutonului nostru în ianuarie și s-a dovedit fantastic pentru grup. A avut un final de sezon fantastic în ultimul său meci contra lui Manchester Cityunde a dovedit ce a învățat în timpul petrecut alături de noi. Am continuat să investim în el și înainte și după contract și așteptăm să revină într-o formp bunp pentru a continua să lucrăm împreună în viitorul sezon”, a precizat antrenorul clubului britanic.

Ne puteți urmări și pe Google News