Cât este darul la nunta lui Smiley și Gina Pistol. Invitații, nevoiți să scoată mulți bani din buzunar pentru petrecerea cuplului

Cât este darul la nunta lui Smiley și Gina Pistol. Invitații, nevoiți să scoată mulți bani din buzunar pentru petrecerea cupluluiSursă Facebook

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit și s-a aflat câți bani trebuie să scoată din buzunar invitații pentru petrecere. Cuplul a ales un restaurant de lux, dar și un meniu sofisticat.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe data de 27 aprilie, iar printre invitați s-au numărat Andreea Esca, Pavel Bartoș, dar și nașii cuplului, George și Maria Manole prietenii lor de ani buni. Maria, fostă Apostol, este ex-șefa PRO TV, iar George este cunoscut ca „George de la Pitești”, fiind fiul unui milionar.

S-a aflat și cât a fost darul la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Pentru o nuntă obișnuită făcută la un restaurant, darul este de cel puțin 1.500 de lei pentru două persoane, dar artistul și fosta prezentatoare au ales un restaurant luxos și un meniu scump.

Pentru două persoane, darul ajunge la 1.000 de euro la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Ei au peste 300 de invitați la petrecere și ar putea câștiga din eveniment peste 150 de mii de euro, potrivit Cancan.

Ce conține meniul de la nunta lui Smiley și a Ginei

Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov aleasă de Smiley și Gina Pistol, a povestit cei doi au ales un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul și că acesta costă 100 de euro. Pentru petrecere au fost pregătite și rețete sofisticate, dar și băuturi inedite.

„Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov, pentru Fanatik. Și a continuat: „Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne. Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal, cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”.

Ne puteți urmări și pe Google News