Cine este Gina Bosoc, conductorul de tren care a murit în accidentul feroviar de la Galați

Cine este Gina Bosoc, conductorul de tren care a murit în accidentul feroviar de la Galați Sursă foto: Facebook

Accidentul feroviar din gara Galați s-a soldat cu decesul conductorului de tren. Gina Basoc, în vârstă de 53 de ani, a decedat la spital în seara zilei de sâmbătă, 25 martie. Femeia a suferit mai multe leziuni în urma impactului.

Gina Basoc este conductorul de tren care a murit în urma accidentului feroviar din gara Galați. Femeia în vârstă de 53 de ani a fost transportată la spital, unde a decedat în seara zilei de sâmbătă, 26 martie. Vestea decesului Ginei Basoc a reprezentat un șoc pentru toți apropiații femeii, care au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

„Gina Basoc este șefa de tren care și-a pierdut viața, în această seară, în urma accidentului feroviar produs în Gara CFR Galați. Urma să plece în cursă pe relația Galați - Buzău, însă nu a mai apucat. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a scris o persoană apropiată a femeii pe Facebook. „Nu pot sa cred! Odihna vesnica Gina Basoc, draga mea colega de facultate”, este mesajul lăsat de o altă persoană .Federația Națională Feroviată Mișcare Comercial Vagoane a trimis un mesaj de condoleanțe pentru familia victimei.

„Seară neagră pentru comunitatea feroviară! Urmare evenimentului feroviar produs in această seară in Stația CF Galați Călători, colega noastră Gina Basoc, conductor tren la Comanda Galați și-a pierdut viața! Încă un ceferist de nădejde, un OM valoros și un bun coleg moare la datorie! Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercată de această tragedie! Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sorin Grindeanu, mesaj de condoleanțe pentru Gina Basoc

Sorin Grindeanu a transmis și el un mesaj după accidentul feroviar de la Galați. Ministrul Transporturilor a anunțat că au fost luate o serie de măsuri pentru a crește atât nivelul de siguranță al călătorilor, cât și al personalului CFR Călători. Ministrul PSD a mai adăugat că vrea ca standardele tehnice din sistemul feroviar să fie ridicate pentru ca eveniment de acest gen să nu se mai repete.

„În urma accidentului feroviar din Galați în care conductorul trenului R7576 și-a pierdut viața, transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a scris, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe Facebook. Cazul va fi anchetat de Inspectoratul de Muncă deoarece Gina Busoc era o angajată a CFR. Poliția a demarat o anchetă, potrivit Antena 3 CNN.