Cine este femeia pentru care Ilie Dumitrescu și-a părăsit soția. Are o afacere de lux în centrul Capitalei

Cine este femeia pentru care Ilie Dumitrescu și-a părăsit soția. Are o afacere de lux în centrul Capitalei Ilie Dumitrescu. Sursa foto: Captura video

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit timp de patru ani cu Nela. Din căsnicia fostului cuplu au rezultat doi copii, Sică și Dani. Fostul internațional român a decis să divorțeze de prima sa soție pentru că o întâlnise pe Letiția.

Ilie Dumitrescu era căsărotit cu Nela când a cunoscut-o pe Letiția Badea. Fostul internațional român i-ar fi oferit un tablou de Nicolae Grigorescu și un buchet foarte mari de flori. În cele din urmă, fostul fotbalist a divorțat de Nela, după patru ani căsnicie, și s-a însurat cu Letiția. Cei doi au avut o căsnicie de 14 ani, în urma căreia au rezultat Toto și Mayra.

Dumitrescu și Letiția s-au cunoscut în 1993, în timpul emisiunii „Ceaiul de la ora 5” de la TVR 2. Cuplul s-a despățit în 2007. Este important de precizat că au existat zvonuri că fostul fotbalist a avut și alte legături amoroase. Letiția Badea a împlinit recent vârsta de 50 de ani, iar forma ei fizică este de invidiat. Ea are o afacere în București. Este vorba de un magazin de lux, din zona Dorobanți, de unde poți achiziționa produsele din cele mai recente colecții ale marilor designeri, precum Cavalli sau D&G.

Avenuta lui Ilie Dumitrescu cu soția unui polițist

Ilie Dumitrescu și-a amintit de una dintre aventurile sale din perioada în care a jucat în Anglia, la Tottenham (1994-1995). „Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat”, a spus fostul fotbalist.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dumitrescu a mai adăugat că femeia era soția unui polițist din Londra. Acesta l-ar fi sunat pe fostul sportiv și l-a rugat să înceteze relația cu partenera sa. În cele din urmă, Dumitrescu a decis să nu o mai caute niciodată pe femeie. „În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, potrivit GSP.