Evenimentul Zilei > Monden > Ilie Dumitrescu are o nouă iubită. Este o brunetă cu trup de balerină. Foto
Ilie Dumitrescu are o nouă iubită. Este o brunetă cu trup de balerină. Foto

Ilie Dumitrescu are o nouă iubită. Este o brunetă cu trup de balerină. Foto

Ilie Dumitrescu, fostul mare fotbalist din Generaţia de Aur, a fost surprins recent alături de o femeie despre care presa tabloidă a speculat că este noua lui iubită.

Ilie Dumitrescu are o nouă iubită. Este o brunetă cu trup de balerină. Cei doi au fost la cumpărături, iar el a aşteptat-o la maşină. „Iată cum arată femeia care i-ar fi furat inima tatălui lui Toto Dumitrescu! Imagini de senzație cu cei doi!

Ilie Dumitrescu este un nume sonor în fotbalul românesc, iar prezentările și cuvintele de laudă la adresa acestuia cu siguranță nu sunt de ajuns. Ei bine, deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că se bucură și de statutul de milionar, iar acum, ce credeți?

Ilie Dumitrescu are o nouă iubită

Lui Ilie Dumitrescu îi merge de minune și pe plan sentimental, căci fostul mare fotbalist se pare că iubește din nou! Nu, nu doar noi spunem acest lucru, ci imaginile de senzație surprinse de paparazzii spynews.ro.

În plină zi, o domnișoară brunetă, cu mască pe față și blugi mulați este surprinsă în timp ce se grăbește să ajungă la mașina lui Ilie Dumitrescu. Se pare că fostul fotbalist a decis să o lase singură la cumpărături, semn că ar vrea să-și țină povestea de iubire departe de ochii lumii.

Ajunsă la mașină cu baxurile de apă, Ilie Dumitrescu este cel care le descarcă și le pune în portbagaj și acum că tot le-a adus, tânăra misterioasă îi dă o mână de ajutor, după care se urcă în dreapta, în autoturism. Unde mai puneți că noua cucerire a tatălui lui Toto Dumitrescu este tare, tare precaută și poartă masca de protecție chiar și în mașină!

Hmm, sau oare o ține pentru a nu fi recunoscută? În continuare, cei doi au ajuns acasă, iar fostul fotbalist s-a dat jos și a început să care baxurile de apă în casă, timp în care brunețica, ce credeți? L-a ajutat din nou!

Cine este frumoasa de lângă Ilie Dumitrescu?

La final, după ce Ilie Dumitrescu a terminat de cărat tot, bruneta închide mașina și, surpriză: intră în casă! Se pare că cei doi ar locui deja împreună, din moment ce au fost surprinși făcând cumpărături și ajutându-se reciproc.

Iubita lui Ilie Dumitrescu

Este de remarcat faptul că bruneta misterioasă nu și-a dat masca de protecție jos nici când a ajuns în curtea casei, ceea ce ne demonstrează că aceasta vrea să se țină departe de tot ceea ce înseamnă viață publică”, arată spynews.ro.

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit prima oară cu Nela, relație în urma căreia au rezultat doi copii: Dani (31 ani) și Sică (26 ani). Căsnicia a durat până în 1995, an în care a fost pronunţat divorţul.

Letiția Badea este cea de-a doua soție a fostului mare internațional. Ei s-au cunoscut în 1993, la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2, în care Mihai Tatulici avea un rol central.

Presa mondenă de atunci a scris că mijlocaşul i-a oferit un tablou semnat de Nicolae Grigorescu, dar și un buchet imens de flori. După 14 ani însă, Ilie Dumitrescu și Letiția au divorțat. În urma mariajului care au durat 14 ani, au rezultat încă doi copii, Toto (22 ani) și Mayra (16 ani).

Ilie Dumitrescu are mulţi copii

Se pare că analistul de la Digi Sport are și o fiică din flori, rezultată în urma unei relaţii de pe vremea când acesta avea 17 ani. Tânăra are 33 de ani şi a captat prim-planul în urma unui scandal izbucnit în 2010.

Atunci, presa tabloidă aducea în atenție legătura neștiută dintre Dumitrescu și Maria, pe care ar fi cunoscut-o pe vremea juca la Steaua. Se pare că fotbalistul știa despre existența Elisabetei înainte de a se căsători cu Nela.

Totuşi, fiica lui Ilie Dumitrescu nu a avut ocazia să își cunoască frații și tatăl. Ea locuiește în Copenhaga alături de soțul său şi a mărturisit că nu are pretenții materiale.

Ilie Dumitrescu, analist Digi Sport