5 must have-uri din garderoba unui adevărat fan streetwear

5 must have-uri din garderoba unui adevărat fan streetwear

Vibrație urbană relaxată, respect pentru stilul retro și dragoste pentru brandurile cunoscute. Cunoști bine acest lucru? Îți place streetwear-ul și ești mai predispus să te orientezi către oferte de firme? Te întrebi ce articole ar trebui să se găsească în garderoba ta? Descoperă cele 5 elemente esențiale pentru iubitorii de stil streetwear și alege-ți must have-ul. (P)

Pantaloni jogger

Pantalonii chino, chiar și atunci când sunt însoțiți de pantofi masivi tip dad shoes, arată elegant. Blugii adaugă o notă casual ținutelor. De aceea, din garderoba fanului streetwear nu ar trebui să lipsească pantalonii jogger. Nu numai că sunt extrem de confortabili, dar oferă și un vibe street. Îi poți purta pentru un antrenament sau pentru o după-amiază de relaxare după serviciu. Pantaloni dama și pantalonii jogger pentru bărbați pot fi purtați și în oraș, pentru a completa un look festiv sau chiar pentru a te întâlni cu prietenii. Poartă-i cu hanoracul tău preferat, cu un crop top pentru femei sau cu un tricou din bumbac. Completează look-ul cu sneakers sau teniși și completează-l cu accesorii precum o șapcă, o borsetă sau o geantă de umăr.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Hanorace

Alături de pantalonii jogger de la adidas, Nike, Puma, Fila, Alpha Industries sau New Balance, din garderoba unui fan al stilului urban nu trebuie să lipsească un hanorac practic. Hanorace este potrivit în orice situație. Îl poți purta cu blugi, pantaloni jogger, colanți sau pantaloni scurți mulați. Alege dintre hanorace cu glugă, care se îmbracă peste cap, sau cu fermoar. Modele clasice, oversize și crop. Ai deja unul simplu și cauți o versiune multicoloră sau cu un imprimeu interesant, sau poate invers - ai nevoie de un hanorac monocrom complet negru sau de unul de culoare gri? Vezi modelele cu logo-uri minimaliste în zona pieptului sau cele în care logo-ul mărcii joacă rolul principal.

Sneakers

Teniși simpli din piele de culoare albă, pantofi dad shoes neobișnuiți și masivi, sau ceva intermediar? Din garderoba oricărui sneakerfreak nu ar trebui să lipsească câteva perechi de sneakers. Fie că sunt confecționați din material respirabil tip plasă sau au partea superioară din piele. Ești tentată să optezi pentru pantofi sport cu profil redus, sau poate să alegi sneakers cu partea superioară până la gleznă? Mizezi pe cele mai vechi modele, cum ar fi adidas Stan Smith, Nike Air Max 90 sau Reebok Classic Leather, sau preferi colecțiile mai noi, cum ar fi Nike Dunk, sneakers de iarnă pentru femei Puma Mayze, modele cu platformă Vans UA Old Skool sau teniși cu profil înalt Converse Run Star Motion cu talpă zimțată? Alege ceea ce îți place.

Bucket hat vs. beanie

Ținuta este aproape gata, dar încă lipsește ceva? Te întrebi cu ce îți poți completa outfit-ul? Ai grijă să-ți acoperi capul cu ceva. O șapcă de la adidas, Nike sau de la o altă marcă este un element esențial pentru vară. Sau ești prinsă în trendul pălăriilor bucket hat? Acestea nu numai că îți vor proteja ochii de razele dure ale soarelui, dar îți vor completa și ținuta. Pentru sezonul de toamnă/iarnă, optează pentru o căciulă tip beanie din bumbac ori lână, sau pentru o căciulă cu pompon, fie pentru o șapcă docker cu logo-ul tău preferat. Ce culoare alegi? Negru, bleumarin, gri sau poate galben?

Borsetă, rucsac sau shoulder bag

Pentru ca look-ul tău să fie complet, ai grijă și de accesorii, cum ar fi o geantă, un rucsac, o borsetă pentru femei sau o geantă de umăr. În funcție de ceea ce trebuie să transporți, alege o geantă cu o capacitate potrivită. Borsete Nike este perfectă pentru outfit-urile de primăvară/vară, atunci când trebuie să împachetezi lucruri esențiale. Ieși în oraș pentru o seară cu prietenii, la cumpărături sau pur și simplu vrei să iei cu tine o sticlă de apă, o carte sau o bluză pentru seară? Atunci optează pentru un rucsac urban cu logo-ul mărcii Vans, ellesse sau al altei mărci.

Vei găsi toate produsele de mai sus și multe alte modele esențiale pentru pasionații de stil streetwear în showroom-urile Sizeer și în magazinul online. Vezi și alege-ți articolele necesare.