Donald Trump se laudă că l-ar fi ținut în frâu pe Vladimir Putin. Fostul președinte ar fi rescris istoria

Donald Trump se laudă că l-ar fi ținut în frâu pe Vladimir Putin. Fostul președinte ar fi rescris istoria Sursa: Dreamstime.com

Fostul președinte american Donald Trump se pregătește deja pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc în 2024 și a ales să publice în acest scop mai multe materiale video scurte în care abordează principalele probleme ale omenirii de la acest moment și oferă soluții.

Trump a dat asigurări că dacă el ar fi fost la conducerea SUA în continuare, războiul dintre Ucraina și Rusia nu ar fi avut loc. „Dacă aş fi eu preşedinte (al SUA), războiul Rusia-Ucraina nu ar fi avut loc niciodată. Nici într-un milion de ani. Dar chiar şi acum, dacă aş fi eu preşedinte, aş putea negocia în 24 de ore încheierea acestui război oribil care se intensifică rapid”, a susținut Trump.

Trump cere terminarea conflictului ruso-ucrainean

Fostul președinte a cerut ca pacea să fie stabilită între cele două părți și să fie reduse imediat tensiunile din regiune. Mai mult, a lansat și un atac la adresa actualului președinte Joe Biden, menționând că acesta face ceea ce acum zece luni spunea că ar provoca cel de-al Treilea Război Mondial, și anume trimite tancuri americane în Ucraina.

Slăbiciunea şi incompetenţa lui Biden ne-au adus în pragul unui război nuclear”, a spus Trump.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceasta a continuat și a adăugat că atunci când va deveni din nou președinte, SUA va fi iar puternică, având în vedere că acum nu se respectă. Referindu-se la perioada în care el era președinte, Trump a spus „acum doi ani şi jumătate mulţi ne respectau”.

Trebuie să punem capăt acestui război ridicol şi să cerem pace în Ucraina acum, înainte ca situaţia să se înrăutăţească”, a insistat el.

Trump se bucură în continuare de sprijinul republicanilor

Trump speră să obțină nominalizarea din partea republicanilor și să poată astfel candida pentru un nou mandat la Casa Albă în scrutinul din 2024. Jurnalista Megyn Kelly i-a avertizat pe oameni despre „parierea împotriva lui Trump”, amintind de victoriile sale șocante în primele alegeri republicane și în alegerile prezidențiale americane din 2016.

„Dar dacă pui pe oricine altcineva în această cursă, realitatea este că Trump va domina, deoarece voturile pentru DeSantis vor fi împărțite către ceilalți participanți, iar „fanii lui Trump” tot cu Trump vor vota”, a subliniat jurnalista.