Cipuri, tunuri şi liste negre. Hai Live cu Robert Turcescu

Cipuri, tunuri şi liste negre. Hai Live cu Robert Turcescu Sursa: EVZ

Trio-ul Comaroni-Hoandră-Turcescu produce un nou podcast HAI Live cu sute de mii de vizionări. Dialogurile sunt, ca de obicei, despre subiecte pe care "ceilalți" le ignoră sau le consideră "teorii conspiraţioniste". Asta, desigur, până în momentul în care "teoriile" devin realităţi în toată regula, cum s-a întâmplat în cazul efectelor secundare ale vaccinului.

Azi, despre buletinele "de tip nou" care pot fi eliberate copiilor încă de la momentul naşterii. "Ca să poată călatori mai uşor în UE alături de părinţii lor", spun oficialii. Şi despre tunurile din pandemie, desigur, mai ales că ne-am obişnuit ca la astfel de afaceri să nu plătească nimeni.

Vezi cazul Hexipharma unde procurorii anunţă că a intervenit prescripţia! Dar nu putem trece peste listele negre care se fac cu toţi cei ce îndrăznesc să pună la îndoială "adevărul oficial". Mai ales după ce în pandemie, misteriosul Grup de Comunicare Strategică a lansat cea toxică sintagmă pentru libertatea de exprimare, celebra "Informaţi-vă DOAR din surse oficiale!". HAI Live cu Turcescu, Hoandră şi Comaroni, de la 12.00, pe canalul de YouTube HAI România şi pe pagina de Facebook evz.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News