Exclusiv EVZ Play. Dan Puric, despre politică și politicieni: „Sunt reprezentativi pentru oculta mondială”. Video

Exclusiv EVZ Play. Dan Puric, despre politică și politicieni: „Sunt reprezentativi pentru oculta mondială”. Video

Dan Puric nu este de acord cu implicarea în politică. În opinia sa, politicienii sunt reprezentativi pentru „oculta mondială” și spune că spațiul politic este făcut să mutileze țara. Dan Puric a făcut o serie de comentarii despre situația actuală, în podcastul România lui Cristache de pe EVZ Play.

Dan Puric a fost invitatul jurnalistul Ionuț Cristache în podcastul de pe EVZ Play și a făcut o serie de comentarii despre situația actuală din România. El a vorbit despre situația politică, acuzând faptul că politica României se face în altă parte, iar „politicienii sunt reprezentativi pentru oculta mondială”.

Mai mult, a afirmat Dan Puric, în podcastul „România lui Cristache”, realizat de jurnalistul lui Ionuț Cristache, spațiul politic nu face decât să mutileze țara, motiv pentru care el se declară împotriva implicării în politică.

„Politica României nu-i mai aparține României. Politicienii sunt reprezentativi pentru oculta mondială, pentru formele astea suprastatale. De ce nu fac ei fapte concrete, fiecare la locul lui de muncă, de ce trebuie neaparat să faci politică ca să redresezi tara? Spațiul politic este făcut să mutileze țara. Îmi aduc aminte de o vorbă a lui Demostene, «Eu îți spun ce să faci». Mai târziu. P.P. Carp a zis «voi sunteți temperatura eu sunt medicamentul». Unul din marile pericole la care se lucrează acum, felul de a fi trebuie dat distrus, ideea de religie, de ce părinții trebuie să intre într-un partid?”, a afirmat Dan Puric în podcastul „România lui Cristache” de pe EVZ Play.

Ne puteți urmări și pe Google News

Occidentul este bolnav

Dan Puric nu crede în Occident, spunând că i se pare că Europa suferă, este bolnavă.

„De când până când Occidentul este vindecat, mie mi se pare îmbolnăvit. Cineva mi-a zis că la bancă te duci trebuie să completezi formulare cu părinte-1, părinte-2. Poți să-i rupi hârtia în față, dacă face fiecare părinte așa se reface țara. Dar dacă stam așa că poate mai zice Puric ceva, poate ajunge președinte. Președinte peste ce?

Este un prim război asupra condiției umane, paralel cu asta ei merg cu foarfecele crozomial, se lucrează cu cinismele astea că Hitler ar fi gelos. Mengele are acum acoperire politică. Care român l-ai pus brisc să-l înveți de ADN și ARN. Trebuie văzut esențialul, lasă occidentul, occidentul n-are decat o singură șansă, să se refacă prin imbecilii ăștia de români, că așa ne-au numit”, a mai spus Dan Puric în podcastul lui Ionuț Cristache.

Dan Puric, despre situația din Ucraina

Dan Puric a făcut o serie de comentarii legate despre ceea ce se întâmplă la granița României, spunând că românii au avut „reacții foarte ciudate” față de ceea ce s-a întâmplat. În opinia sa, o atitudine potrivită ar fi tăcerea, într-o astfel de situație.

„Sunt etape, eu un scenariu, trebuie să-l ții în stres. În România cred ca mulți români se deșteaptă. Românul autentic știe despre ce este vorba. Reacțiile noastre au fost foarte ciudate. Tăcere nu-i muțenie, e o atitudine. Spune Mircea Vulcănescu că în fața unei dureri cea mai bună atitudine e sa taci. Poporul nostru n-a tăcut, nu pentru că suntem proști pentru că știm. Suntem o țară mică în comparație cu Imperiul Otoman. Cum am rezistat?”, a mai arătat Dan Puric.

În emisiune, Dan Puric a comentat afirmațiile lui Volodimir Zelenski, despre care spune că ar fi acuzat România că ar fi invadat Ucraina.

„A venit Zelenski cu o impertinență rar întâlnită întâi ne-a zis că am cucerit Ucraina. Trebuie să zici așa de ce am semnat un tratat NATO fără pretenții teritoriale. Prima crimă asupra poporului român. (...) Noi trebuie să le spune rușilor, «poporul român nu e resentimentar, sigur că în istorie rușii ne-a făcut rău și ucrainenii la fel, creștineste este să răspundem cu bine. El (românul) a ajutat creștinește, gestul ăsta n-a fost observat. Cum vezi asta să ajuți poporul ucrainean și să dai legea aia cu limba română, e un atentat. Cât tupeu a avut președintele să spună că noi i-am invadat”, a mai spus Dan Puric în podcastul EVZ Play.