Motivele pentru care Diana Șoșoacă a divorțat de primii doi soți. „Sunt destul de insuportabilă, un om autoritar”

Motivele pentru care Diana Șoșoacă a divorțat de primii doi soți. „Sunt destul de insuportabilă, un om autoritar”

Senatoarea Diana Șoșoacă a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut cu primii doi soți și care au fost cauzele despărțirii lor. Se pare că totul a pornit de la ea, însă, cu toate acestea, spune că nu va renunța.

Diana Șoșoacă s-a declarat în repetate rânduri o soție fericită, cu toate că până acum, în celelalte două mariaje, lucrurile nu au stat la fel de bine pentru ea. Senatoarea a devăluit că are o persoanlitate puternică, lucru ce a contribuit la ruperea celorlalte relații pe care le-a avut în trecut. Șoșoacă este acum căsătorită cu Dumitru-Silvestru Șoșoacă.

Diana Șoșoacă este la a treia căsnicie

Nu știu ce să zic, sunt destul de insuportabilă, un om foarte autoritar. Îmi place corectitudinea, detest minciuna, sunt om care dau foarte multe șanse. Dar când nu se mai poate, eu cred că e mai bine să te desparți când încă mai poți vedea o relație amicală pentru copii decât să mergi mai departe să se ajungă la abuzuri fizice și psihice”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Aceasta a menționat că i s-a spus în repetate rânduri să renunțe la o parte din crezurile sale, pentru a nu fi catalogată în mod negativ de către societate, însă nu a vrut să facă asta și a continuat să lupte pentru ce o definește.

Ne puteți urmări și pe Google News

Diana Șoșoacă se trage dintr-o familie de luptători

Senatoarea a vorbit și despre originile familiei sale, spunând că jumătate din ea se trage din Skopje, Macedonia. Mai mulți membri ai familiei ei au luptat împotriva nedreptăților și au dorit să-și apere cu orice preț țara, mai spus Șoșoacă.

Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopje. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici în România. Şoşoacă este numele soţului meu. Nu mă deranjează, să ştiţi. Am mai văzut un termen, al unui domn care nu mai e ziarist în ultima vreme. A inventat şoşochează.

Mă bucur din suflet că am reuşit să mai introduc un termen în dicţionarul român. Noi avem în familie, ca să zic aşa, eroi. Bunicul meu a luptat în al Doilea Război Mondial, la Cotul Donului. Un om care a iubit ţara enorm de mult. Am o mătuşă care a fost închisă pentru că a luptat împotriva regimului comunist”, a mai adăugat aceasta, potrivit bzi.ro.