Noi schimbări la Antena 1 și Antena Stars. Unde vor pleca Răzvan și Dani, Capatos și Mirela Vaida

Noi schimbări la Antena 1 și Antena Stars. Unde vor pleca Răzvan și Dani, Capatos și Mirela Vaida Sursa: Arhiva EVZ

Trustul Intact vine cu noi schimbări la Antena 1 și Antena Stars. Mai exact, Dan Capatos, Mirela Vaida, Răzvan Simion și Dani Oțil vor pleca din locul în care au muncit ani întregi.

Trustul Intact vrea să aducă toate „Antenele”, mai exact Antena 1 și Antena Stars, într-o singură locație. Sediile de la Romexpo și Excelsior s-ar putea desfința, iar Dan Capatos, Mirela Vaida, Dani Oțil și Răzvan Simion vor fi nevoiți să lucreze din halele de lângă Iride Business Park.

Trustul Intact deține mai multe hale în Pipera și are în plan să renunțe la toate sediile în care erau redacții și platouri de filmări. Mai mult, toate produsele media ale Trustului Intact, mai puțin Antena 3, au fost afișate, de la sfârșitul lunii octombrie, cu ștampila „Antena”.

După mulți ani în care Răzvan și Dani au filmat matinalul în studioul de la Excelsior, aceștia vor fi mutați în halele din Pipera, alături de emisiunea „Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida. Și emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, Paula Chirilă și Andreas Petrescu, se va filma de lângă Iride.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mădălina Bălan și Ramona Ilie, cele care prezintă știrile la Antena Stars, vor pleca din sediul de la Romexpo și vor filma în halele din Pipera. La fel și Cătălin Cazacu, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț, prezentatorii emisiunii Showbiz Report, dar și protagoniștii celorlalte show-uri, potrivit Cancan.

Sursa: playtech.ro

O emisiune de la Antena 1, mutată la Antena Stars

Amintim că emisiunea „Acces Direct” a fost mutată pentru a aduce creșteri de audienţă pentru postul Antena Stars. „Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni, că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle.

Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte. Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri.

Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!”, a declarat gazda emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida.

La nivelul întregului an 2021, Antena Stars a înregistrat creşteri semnificative ale indicatorilor de audienţă, faţă de anul trecut, pe toate intervalele orare. La nivelul Prime Time-ului, staţia şi-a dublat audienţa, iar la nivelul Access-ului, în intervalul de difuzare Acces Direct, 17:00 – 19:00, de la începutul anului, Antena Stars s-a poziţionat pe locul patru în topul audienţelor.