George Simion are concurență. Cum a arătat nunta Deputatului Merka. „Un romantic din fire”

George Simion are concurență. Cum a arătat nunta Deputatului Merka. „Un romantic din fire” Sursă evz

După două nunți inedite, a lui George Simion și a fiicei lui Ioan Nicolae, a venit și vremea deputatului Merka. El s-a căsătorit religios cu aleasa sa și a povestit că a așteptat trei ani acest moment.

Deputatul Merka și soția sa, Geogiana, nu au putut face cununia religioasă din cauza pandemiei, chiar dacă el o ceruse în căsătorie acum trei ani. Cu toate astea, oficialul nu a mai așteptat și nunta lor a avut loc la Șinteu, un sat de munte.

Adrian Merka, deputatul Uniunii Democratice a Cehilor și Slovacilor Bihor și lider al formațiunii a devenit oficial o familie cu Georgiana, o absolventă de Drept. Atunci a avut loc o petrecere la Huta Slavia, restaurantul din cadrul unui complex muzeal deținut de consulul onorific al Slovaciei la Salonta Miroslav Iabloncsik. El a visat la o nuntă cu alai de căruțe în stil tradițional, la Șinteu, un sat de munte unde populația e majoritar slovacă.

Sursă evz

Toți participanții, miri și nașii-un cuplu de oameni de afaceri din județul Sălaj și un preot împreună cu soția sa, tot din Sălaj au purtat costume tradiționale. Acum, el a făcut cununia religioasă, amânată din cauza pandemiei. Ceremonia a fost oficializată de către doi episcopi PS Episcopul romano-catolic Bocskei Laszlo și PS Episcopul greco-catolic Virgil Bercea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum a fost nunta deputatului Merka

Deputatul a ținut cont de tradiția plecării mirelui de acasă, a cerutului de mireasa precum și a aruncatului buchetului.

Georgiana și Adrian Merka s-au cunoscut în Oradea, unde trăiau în același bloc. Aleasa lui a povestit că a fost cucerită pe loc de romantismul deputatului. „Cererea în căsătorie a avut loc acum 3 ani,în cadrul unei cine romantice de Valentine’s Day, într-un mod total inedit și neașteptat, soțul meu fiind un romantic din fire”, a povestit mireasa.

La nunta celor doi au venit parlamentari și foști parlamentari, șefi de instituții și alți apropiați. Aceasta s-a asigurat ca la eveniment să cânte formația locala Baitar, cunoscutul interpret Dinu Iancu Sălăjanu, actualmente președinte al Consiliului Județean Sălaj, Vlăduța Lupău și celebra formație slovacă Kollarovci.