Soţia lui Kim Jong Un, primită în urale și ropote aplauze! Imaginile cu Ri Sol Ju sunt fabuloase. VIDEO

Soţia lui Kim Jong Un, primită în urale și ropote aplauze! Imaginile cu Ri Sol Ju sunt fabuloase. VIDEO Kim Jong. Sursa foto: platforma X

Soția lui Kim Jong Un și-a făcut ieri prima apariție publică unde a fost întâmpinată cu ropote de aplauze la concertul de Anul Nou Lunar care s-a ţinut la Mansudae Art Theatre, în capitala Coreei de Nord.

Ri Sol Ju, soția dictatorului nord-coreean, a reapărut în public după o perioadă însemnată în care a stat în umbră. Ri Sol Ju, soţia lui Kim Jong Un, a apărut împreună după mai bine de cinci luni în care nu a mai fost văzută. Ri Sol Ju s-a afişat alături de soţul la concertul de Anul Nou, susţinut la Mansudae Art Theatre, în capitala Coreei de Nord.

Agenția Centrală de Știri din Coreea (KCNA) a declarat: „Când președintele Kim Jong Un a apărut împreună cu soția sa, Ri Sol Ju, în mijlocul muzicii, publicul s-a ridicat în urale furtunoase”.

Laudele la adresa cuplului prezidențial au curs din partea presei de stat

Agenția de presă a mai spus că lumea a apreciat că liderul țării „introduce pe acest pământ o nouă lume și o nouă eră în care idealurile și fericirea oamenilor și dorința de a construi o țară puternică sunt transpuse cuprinzător în realitate”.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timpul concertului, artiștii au interpretat cântece și dansuri care au demonstrat „unitatea cu o singură minte” a poporului nord-coreean și devotamentul lor de a construi o țară socialistă „care să fie invidiată de lume”, se arată într-un raport al KCNA.

Ultima dată când soţia lui Kim Jung Un a fost văzută în public a fost pe 9 septembrie, anul trecut. Atunci a participat la comemorarea bunicului şi tatălui lui Kim Jong Un, consideraţi a fi părinţii fondatori ai Coreei de Nord.

În imaginile de mai sus se poate observa cuplul prezidenţial din Coreea de Nord care a fost primit cu aplauze furtunoase şi, pe alocuri, chiar lacrimi, de cei prezenţi la Mansudae Art Theatre. Kim Jong Un şi soţia sa au avut şi o scurtă sesiune foto cu artiştii care au urcat pe scenă.

Ea a lipsit din presa de stat timp de mai bine de un an, înainte de a fi văzută asistând la un concert în februarie anul trecut, alimentând speculațiile asupra sănătății ei și asupra posibilei sarcini.

Serviciul Național de Informații (NIS) din Coreea de Sud le-a spus parlamentarilor că se pare că s-a abținut de la activități externe pentru a preveni infecțiile cu Covid, dar „se joacă cu copiii lor”. Se crede că cei doi ar avea trei copii împreună, scrie Daily Mail.