Cine îi folosește pe Harry și Meghan Markle pentru a face zeci de milioane? Americanii au publicat toate detaliile

Cine îi folosește pe Harry și Meghan Markle pentru a face zeci de milioane? Americanii au publicat toate detaliile Sursa: wikimedia.org

Prințul Harry și Meghan Markle sunt din nou în centrul atenției. De data aceasta, ducii de Sussex sunt vizați de niște dezvăluiri din SUA. Numele lor a fost folosit pentru a vinde o proprietate luxoasă care se află lângă casa pe care ei au cumpărat-o în Montecito, o zonă rezidențială din comitatul Santa Barbara (California, SUA).

Într-o articol publicat pe the-sun.com se arată că cine dorește să locuiască lângă prințul Harry și Meghan Markle trebuie să scoată din cont aproape 30 de milioane de dolari.

Atât costă proprietatea numită "Palatul Versailles", incredibilul conac cu cinci dormitoare și 10 băi situat în zona Birnam Wood din Montecito, care a devenit populară în rândul altor celebrități precum Oprah, Ellen Degeneres și Adam Levine.

Conacul se întinde pe o suprafață de 12.000 de metri pătrați și se află pe un teren de două hectare. Locuința este dotată cu blaturi de marmură franțuzească în bucătărie și baie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Numai candelabrele din aur, marmura și zidăria (n.r. - din cărămidă din Italia) valorează milioane de dolari. Sursa citată a notat că de efect este și tâmplăria inspirată din filmul Titanic.

Culmea, seiful este amplasat în camera majordomului

Un seif bancar elvețian a fost amplasat în cămara majordomului pentru a proteja obiectele de valoare. Există, de asemenea, o pivniță de vin care poate conține 200 de sticle de vin, la care se poate ajunge printr-un tunel subteran.

sursă: arhiva EVZ

Alte facilități includ un bar cu servicii complete, o sală de gimnastică, saună, baie de aburi, piscină și miniteren de golf. În afara proprietății se află o grădină formală cu o fântână Carrara veche de 1.000 de ani.

Există, de asemenea, o bucătărie în aer liber dotată cu televizor, grătar, cuptor de pizza, frigider, groapă pentru foc și cuptor convențional. Proprietatea are, de asemenea, locuințe pentru îngrijitori, cinci șeminee și trei lifturi.

Pentru cei care sunt îngrijorați de siguranță, există un sistem de securitate avansat și un serviciu de securitate cu normă întreagă. Iubitorii de tehnologie se vor bucura de sistemul home-media care controlează aproape totul în casă, de la lumina exterioară până la sunetul surround încorporat.

Curând, Harry și Meghan Markle vor avea alți vecini bogați

Proprietatea în stil castel francez nu este prea departe de magazinele de lux din Montecito Upper Village, de localurile cu mese fine, de Butterfly Beach și de Miramar Resort, care este vizitat de celebrități.

Proprietatea se află, de asemenea, pe gaura 14 a terenului de golf Birnam Wood, oferind acces direct la legăturile de unde puteți vedea Oceanul Pacific, Insulele Channel și Munții Santa Ynez.

Berkshire Hathaway Luxury Collection a scos-o la vânzare pentru 29,5 milioane de dolari, suma pe care trebuie să o plătească persoana care va dori să aibă vecini celebri ca prințul Harry și Meghan Markle.

foto: commons.wikimedia.org

În Marea Britanie, fostu cuplu regal a locuit în Frogmore Cottage din Windsor. Când au părăsit Canada pentru a se muta în SUA, ei au fost găzduiți în megaconacul deținut de Tyler Perry în Beverly Hills.

Ulterior, ducii de Sussex au decis să se mute în Montecito pentru a nu mai fi atât de expuși în fața paparazzilor. Noua casă are propriul spa și teren de tenis pentru copiii lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor și Elizabeth Lilibet Alexandra Mary Windsor.

Meghan a început să publice imagini cu noua casă

Cu ocazia celei de-a 40-a aniversări, Meghan Markle a publicat o fotografie din noua proprietate. Actrița s-a pozat când stătea la un birou rustic din lemn, iar în imagine apărea și un șemineu traditional.

O altă imagine cu acea casă a fost în prim-plan când ducesa de Sussex a avut o apariție-surpriză în cadrul emisiunii America's Got Talent. Meghan s-a așezat pe canapeaua din sufrageria din care nu lipseau cărțile și operele de artă.

Casa cuplului este situată pe un drum privat, cu o alee mare și porți de securitate. Proprietatea costă aproximativ 14 milioane de dolari, are 18.000 de metri pătrați și se întinde pe cinci acri.

Casa are nouă dormitoare și 16 băi, cu o casă de oaspeți separată, potrivit rapoartelor. Acolo există și o bibliotecă, un birou, un spa cu o saună umedă și uscată, o sală de gimnastică, o sală de jocuri, o sală de jocuri, o sală de cinema, o cramă și un garaj pentru cinci mașini.

În exterior există o grădină de trandafiri, un teren de tenis, o casă pentru servit ceaiul, o piscină mare în aer liber și o căsuță pentru copii, conform the-sun.com.