Simona Halep a luat o decizie importantă pentru sănătatea sa! Ce părere are vedeta despre cea de-a treia doză de vaccin

Simona Halep a luat o decizie importantă pentru sănătatea sa! Ce părere are vedeta despre cea de-a treia doză de vaccin

Simona Halep nu mai are nevoie de prezentări suplimentare. Ne-a făcut mândri că suntem români și ne-a făcut cunoscut numele în întreaga lume. Din păcate, acest an nu a fost unul prea favorabil în ceea ce privește tenisul. A suferit o accidentare la începutul anului, iar de atunci ghinioanele s-au ținut lanț. Din cauza problemelor de sănătate, a fost nevoită să se retragă din marele competiții, iar acest lucru a dus căderea ei în clasamentul WTA, acum fiind pe locul 17.

Jucătoarea de tenis profesionist a revenit în țară de la Moscova, pentru că aici se poate antrena mult mai bine. Situația epidemiologică face ca antrenamentul din marile competiții să se desfășoare defectuos, fiind nevoie de distanțare socială și alte multe restricții. Simona Halep a pierdut multe competiții importante anul acesta din cauza accidentării la picior, însă este decisă ca finalul de an să îi aducă câteva bucurii. Luna aceasta sunt programate turneele de la Moscova și Cluj, iar frumoasa sportivă este decisă să nu le rateze.

Întoarsă în țară, Simona Halep a vorbit despre starea sa de sănătate actuală, dar și despre o decizie importantă în ceea ce privește pandemia de COVID-19. Declarațiile făcute miercuri seara au început destul de lejer, jucătoarea de tenis profesionist vorbind despre perioada de recuperare și despre starea de spirit cu care s-a întors acasă pentru două zile.

"A fost un drum lung, am avut o escală de vreo şapte ore, nu a fost uşor, dar bine că sunt acasă. Este greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Ştiam că va fi greu, ştiam că o să fie un sfârşit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă şi abia aştept să mă întorc pe teren la antrenamente.

Ne puteți urmări și pe Google News

E greu să joci Indian Wells în octombrie, s-a schimbat totul, dar cine joacă bine, e meritul lor. (n.r. - despre un meci cu Emma Răducanu) S-a amânat, poate la Cluj. Doar ne salutăm şi am felicitat-o din nou pentru ceea ce a făcut, pentru că este extraordinar. (n.r. - despre echipa de dublu cu Gabriela Ruse) A fost frumos, chiar ne-am simţit bine şi sper să mai jucăm împreună, să mai jucăm nişte meciuri", a declarat Halep, la sosirea în ţară după turneul de la Indian Wells.

Ce părere are Simona Halep despre cea de-a treia doză de vaccin? Sportiva a luat o decizie importantă pentru sănătatea sa

Frumoasa șatenă a vorbit și despre colaborarea cu noul său antrenor, Adrian Marcu. Se pare că acesta i-a câștigat deja încrederea și a reușit că lase o impresie bună. Simona Halep se simte bine la antrenamente și speră să fie o colaborare cu multe reușite.

"Chiar mi-a plăcut foarte mult la acest turneu, este o atmosferă plăcută, un om deosebit şi mă simt bine cu el. (n.r. - de ce a revenit în ţară, în loc să plece la Moscova) Pentru că acolo e greu cu antrenamentele, sunt două săli şi nu este comod, mai ales cu restricțiile de acum. Am preferat să vin acasă două zile şi să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta, mă bucur că sunt aptă să joc şi voi juca Moscova şi Cluj", a mărturisit sportiva.

Trăim vremuri tulburi, așa că ultimele întrebări puse jucătoarei de tenis profesionist au fost ceva la care se aștepta. Pentru că abia a revenit în țară, Simona Halep susține că este extrem de îngrijorată de rata infectării din România. Cu această ocazie, sportiva a încurajat populația să meargă să se vaccineze. Ea a fost depistată pozitiv cu COVID-19 în urmă cu aproximativ un an, iar în această primăvară s-a vaccinat cu serul Pfizer. Întrebată ce părere are despre cea de-a treia doză, Simona Halep a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. Cu siguranță se va vaccina din nou, însă după ce va încheia turneele din acest an.

"Foarte mult, foarte mult şi îmi pare rău să aud ce se întâmlă în spitale, este foarte trist, sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccienze, pentru că, cu siguranţă, aşa cum tot spun medicii, ne protejează. (n.r. - dacă se vaccinează cu doza a treia) Sigur că da, o voi face imediat ce voi termina turneele", a mai declarat Halep, la sosirea în ţară.