Cel mai nou bussines al lui Ion Țiriac: grădiniță cu inițiere în sport și experiențe în pădure

Cel mai nou bussines al lui Ion Țiriac: grădiniță cu inițiere în sport și experiențe în pădure

BEST Preschool (British Education & Sports Tiriac Preschool), o grădiniță bazată pe programa britanică, a fost inaugurată ieri, 30 iunie, sub coordonarea lui omului de afaceri Ion Tiriac si a campioanei Cameliei Potec.

Gradinița, administrată de Grupul Țiriac, își va deschide porțile cu programe de vară începand cu luna iulie, iar din 1 septembrie va oferi servicii preșcolare complete, la cele mai înalte standarde, pentru copii cu vârste cuprinse între 18 luni si 6 ani. 

Coordonatorul institutiei de învațământ este campioana olimpică la natație Camelia Potec, mamă a unei fetițe de 2 ani. 

Sport, stil de viață sănătos și limba engleză

Sistemul inedit de predare BEST Preschool include abordarea unui program de inițiere într-o gamă extinsă de opțiuni, cu scopul de a identifica preferințele celor mici, de la cele mai fragede vârste, către anumite arii sportive, dar și de a cultiva un stil de viață sănătos și activ. Grădința urmează programa educațională britanică Early Years Foundation Stage, având alături o echipă de experți, inclusiv vorbitori nativi de limba engleză. Programa britanica are în vedere importanța unui parcurs de formare echilibrat și practicarea limbii engleze în comunicarea curentă.

La BEST Preschool nu vorbim despre sporturi olimpice, dar despre o viață normală pe care un copil o poate avea prin intermediul jocurilor și activităților sportive. Grădinița dispune de teren de tenis, teren de fotbal, teren de baschet, pistă de atletism, dar și spațiu pentru multe alte activități care le vor permite copiilor să se joace, să alerge și cel mai important – să se dezvolte. ”, a declarat Ion Țiriac în conferința de presăde la inaugurare. 

Institutia de învățământ este situată în partea de nord a Capitalei, pe strada Jandarmeriei, nr. 14, sector 1, în cadrul pădurii Băneasa și se află în vecinatatea Stejarii Clubul Rezidential și Stejarii Country Club. 

 

 

 

 “Educatia inseamna inainte de orice un copil fericit si sanatos. Iata de ce la BEST Preschool sportul nu este predat ca o activitate de performanta, ci drept utilizarea energiei in scopuri constructive si distractive in acelasi timp. Programele BEST Preschool au obiectivul de a aborda sportul ca pe un sistem de joaca si divertisment, ghidandu-i astfel pe copii sa abordeze un stil de viata sanatos. In calitate de parinte imi doresc ca fetita mea sa inteleaga rolul sportului si sa ii faca placere sa il practice. Acest lucru le vom insufla tuturor micutilor de la BEST Preschool”, a mentionat coordonatorul gradinitei BEST Preschool, Camelia Potec. 

Ne puteți urmări și pe Google News