Fetiță de 12 ani vândută de tată pentru un pachet de țigări. Drama unei copile salvată de un român

Fetiță de 12 ani vândută de tată pentru un pachet de țigări. Drama unei copile salvată de un român

Un șofer de TIR român a pus capăt dramei unei fetițe de 12 ani. Conaționalul nostru l-a reclamat pe tatăl copilei care i-o vânduse pentru cinci euro și un pachet de țigări, într-o parcare din Germania. Cazul i-a oripilat pe nemți după ce s-a aflat că și mama fetiței știa de gestul necugetat al bărbatului ei.

Un șofer de TIR din România a salvat o fetiță de 12 ani din ghearele tatălui vitreg care o vindea șoferilor de TIR. Drama micuței a ieșit la iveală după ce românul a cumpărat-o cu suma de 5 euro și un pachet de țigări, într-o parcare din Germania.

Șoferul de TIR din țara noastră l-a denunțat, apoi, pe tatăl vitreg al fetei.

În cursul anchetei care a urmat, s-a aflat că părintele vitreg obișnuia să o vândă pe fetiță camionagiilor din parcare pentru relații intime.

Ne puteți urmări și pe Google News

Drama fetei a ieşit la iveală pe 31 iulie 2020, atunci când şoferul de TIR a alertat autorităţile.

El a declarat anchetatorilor că un individ îi ofeerise lui şi altor trei colegi o minoră pentru relații intime, contra cost.

Drept urmare, poliţişti au organizat un flagrant şi l-au prins pe individ alături de fiica sa, în vârstă de 12 ani, așteptând clienți în parcare.

Fetiță de 12 ani vândută de tată pentru un pachet de țigări

Cercetărilor ulterioare au stabilit că fetița fusese dată unui şofer de TIR român, în parcarea A71 din Lauertal, iar tatăl vitreg a primit în schimb 5 euro și un pachet de țigări.

În plus, anchetatorii germani au fost oripilați când au aflat că și mama fetei știa despre ceea ce i se întâmplă fiicei ei.

Practic, cei doi şoți trăiau de pe urma exploatării fetiței.

Așa cum reiese din rechizitoriu, tatăl vitreg a fost acuzat de 72 de acte inumane la care şi-ar fi supus fiica,  încă de la vârsta de 12 ani.

Individul a recunoscut fiecare acuzație pentru a scuti copilul de a mai depune mărturie.

În cadrul procesului, autoritățile germane au dispus ca cei doi soți să fie judecați separat.

Bărbatul este judecat, începând de luni, la curtea regională din Schweinfurt, Germania.

Verdictul pentru tatăl vitreg urmează să fie pronunțat pe 14 mai, transmite presa locală, citată de Antena 3.