Grecii s-au săturat de Boloni: „Îndepărtarea românului va fi anunţată în curând”

Grecii s-au săturat de Boloni: „Îndepărtarea românului va fi anunţată în curând” Laszlo Boloni. Sursa foto Arhiva EVZ

Panathinaikos a suferit în weekend, un nou eşec în campionatul Greciei, iar presa elenă scrie că Ladislau Boloni are zilele numărate pe banca alb - verzilor.

Gruparea pregătită de experimentatul antrenor român nu a plecat cu niciun punct din deplasarea de pe terenul modestei PAS Gianina. După ce a ratat obiectivul principal al sezonului, cucerirea Cupei Greciei, Ladislau Boloni se îndepărtează tot mai mult şi de locurile care duc în competiţiile europene.

Criticat de propriii jucători pentru stitlul său ultradefensiv adoptat în scurta perioadă petrecută la Atena, Boloni pare să nu mai beneficieze nici de sprijinul conducerii lui Panathinaikos.

„Îndepărtarea antrenorului principal va fi anunţată în curând. Boloni a pierdut controlul vestiarului şi certurile din interior au demonstrat că Panathinaikos se confruntă cu serioase probleme interne” au titrat jurnaliştii de la Sport24.gr.

Ne puteți urmări și pe Google News

Boloni speră că îşi poate salva postul

Formaţia de pe „Apostolos Nikoilaidis Stadium” se află deja la cea de-a cincea partidă consecutvă fără victorie, iar Boloni recunoaşte că fotbalul etalat de elevii săi nu arată deloc bine. „În fiecare meci, există motivaţia de a câştiga toate cele trei puncte puse în joc. Jucătorii noştri au încercat în prima repriză, dar, încă odată, evenimentele ne-au depăşit. Ne facem griji pentru imaginea negativă pe care am lăsat-o după această partidă” a declarat tehnicianul în vârstă de 67 de ani, în urma înfrângerii de sâmbătă.

Chiar dacă ziariştii greci anunţă că este doar o chestiune de zile până când şefii lui Panathinaikos vor decide să se despartă oficial de Boloni, acesta are încredere că echipa sa îşi poate reveni până la derby-ul de duminică, cu PAOK Salonic.

„E necesar că însriem goluri, să ne schimbăm imaginea şi să începem să obţinem din nou victorii. Noi ne-am fi dorit să fim clasaţi pe primele patru poziţii” a concluzionat atrenorul născut la Târgu Mureş.

Răzvan Lucescu, printre posibilii succesori ai lui Boloni

Printre posibilii succesori ai lui Boloni, vehiculaţi de presa elenă în ultimele ore, se numără şi Răzvan Lucescu, care e liber de contract după ce a fost destituit în luna februarie, de la conducerea băncii tehnice a arabilor de la Al Hilal.