Lucky 6 și Besix, două loterii virtuale care i-au cucerit pe români

Lucky 6 și Besix, două loterii virtuale care i-au cucerit pe români

Sfaturi pentru pariurile pe loterii virtuale.

Până la digitalizarea jocului 6/49, un proces care se desfășoară foarte anevoios, românii pot juca online la loterii internaționale, dar și la loterii virtuale. Practic, singura diferență constă în regulamentul de câștig. Atât la loteriile internaționale, cât și la cele virtuale extragerile, sunt făcute de un soft.

Principalul joc loto virtual din ofertele cazinourilor online este Lucky 6, care în agențiile terestre poartă denumirea de Besix. Cea mai importantă deosebire este că la extragerea Lucky Six participă 6 „bile” din 48, în timp la rezultate Besix sunt trecute 6 numere din 49.

Sunt extrageri din 5 în 5 minute. La Lucky 6 se pot pune minim 6 și maxim 10 numere pe bilet, iar miza minimă este 2 lei. Biletul este aduce bani dacă ies minim 6 numere, iar câștigul este produsul dintre miză și cota celui de-al șaselea număr extras. Cu cât numerele sunt extrase mai repede, cu atât profitul este mai mare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pot plasa două tipuri principale de bilete: simplu (sistem 6/6) și combinat (se pariază mai mult de șase numere sau pe grupuri de numere. Miza pe combinație este dată de miza pe bilet împărțită la numărul de combinații. Dacă sunt mai multe combinații câștigătoare, atunci acestea se însumează pentru a afla câștigul final pe bilet).

În aceleași timp, se pot plasa și pariuri secundare, precum culoarea primei bile extrase, dacă primul număr este par sau impar, dacă primul număr extras este mai mare sau mai mic de 24.5, dacă primele 5 numere extrase sunt pare sau impare, dacă suma primelor 5 numere extrase este mai mare sau mai mică de 122.5 ș.a.

Sfaturi pentru pariurile pe loterii virtuale

La unul dintre operatorii licențiați, Besix mai avea o miză specială: un jackpot oferit în mod aleatoriu, printr-o tragere la sorți paralelă la care participă toate biletele implicate în respectiva extragere și cele plasate pe cursele de câini, indiferent că sunt câștigătoare sau pierzătoare.

Cei care obișnuiesc să joace la loteriile virtuale pot apela la diverse strategii. Niciuna dintre aceste strategii nu aduc câștig sută la sută sigur, însă ele conferă un anumit avantaj în fața pariorilor care nu au un plan de joc. Iată câteva idei care pot fi utile:

Pariază constant pe o anumită culoare - așa cum am spus, se poate paria și pe culoarea primei bile extrase. Bilele sunt în 8 culori (6 numere de câte o culoare). Se întâmplă des ca toate cele 6 bile extrase să fie de aceeași culoare. Unii jucători mizează pe culori care au fost extrase cel mai des, iar alții pe culori care nu au mai ieșit de mult timp.

Pariază pe șiruri de numere consecutive - pare destul de improbabil ca un asemenea pariu să fie câștigător, dar extragerile o demonstrează că se întâmplă des ca toate cele șase numere să fie consecutive. Cota este foarte mare, deci nu strică să riști o miză mică. Până la urmă, cu inspirație, poate iese.

Joacă pe combinații „excentrice” - extragerea este făcută de un script, care poate fi programat să returneze numere „mai ciudate”, ca să nu fie multe bilete câștigătoare. De aceea, poate că este bine uneori să te gândești la combinații care nu au o logică anume. De exemplu, poți să pariezi pe zilele de naștere ale membrilor familiei, sau pe numerele mașinilor care îți trec prin față la un moment dat.

Joacă bilete combinate - chiar dacă este mai mic câștigul, măcar ai mai multe șanse ca biletul să îți aducă bani. Este recomandat să plasezi mai multe pariuri per extragere, câteva mai sigure și unul cu șanse mici, dar cu câștig potențial mare. (P)