Eclipsa totală de Soare. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR  

Eclipsa totală de Soare. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR   

Efortul din ultimul timp şi oboseala cronică se fac simţite astăzi, la începutul săptămânii de lucru.  Trebuie să faci o pauză, să te odihneşti şi mai ales să modifici comportamentul alimentar. Lasa războiul pe mâine!

14 decembrie

 

Eclipsa totală de Soare. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Pe 14 decembrie s-au născut Paul Eluard, Stan Smith,  Jane Birkin, Raj Kapoor, Radu Beligan, Dumitru Solomon, Aura Urziceanu, Serghei Covaliov.

 O zi de trecere. Nu în fiecare zi este sărbătoare! În calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii: Tirs, Calinic, Filimon, Arian şi Apolonie, iar în “Kalendar”, după cum am mai spus, o zi de trecere.

 

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii din România (ANCOM) a publicat  spre consultare publică planul său de acţiuni pentru anul 2021.

Principalele proiecte de anul viitor privesc transpunerea în legislaţia secundară a prevederilor Codului european al comunicațiilor electronice şi organizarea licitaţiei de spectru pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecvențelor în benzile vizate pentru furnizarea de rețele publice și servicii de comunicații electronice de bandă largă, stabilită pentru cel de-al doilea trimestru. De asemenea, planul de acţiuni prevede proiecte legate de implementarea Legii infrastructurii şi revizuirea cadrului legislativ secundar aplicabil pieței serviciilor de comunicații electronice și serviciilor poştale.

Aceste acțiuni vor avea un impact semnificativ asupra pieței de comunicații electronice, în primul rând, dar și asupra altor sectoare ale economiei. În acest sens, ANCOM va colabora cu toate instituțiile a căror activitate va fi impactată de schimbările preconizate, dar și cu reprezentanții mediului de afaceri, pentru a asigura transparența tuturor acțiunilor pe care le va întreprinde anul viitor.

După transpunerea în legislaţia primară a prevederilor Directivei privind instituirea Codului European al Comunicațiilor Electronice,va fi necesară o actualizare a cadrului legislativ de la nivel secundar.