O poveste care s-ar putea să nu fie chiar o poveste! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

O poveste care s-ar putea să nu fie chiar o poveste! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Te simţi în formă, cu sufletul vindecat şi cu poftă de viaţă. O oarecare presiune, cu sursă din partea familiei, sau a prietenilor, a celor dragi şi apropiaţi. Poţi să le faci pe plac!

 11 decembrie   

 O poveste care s-ar putea să nu fie chiar o poveste! HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 Pe 11 decembrie s-au născut Jean Racine, Alexandr Soljeniţîn, Hector Berlioz, Robert Koch, Carlo Ponti, Jean-Louis Trintignant, Alfred de Musset, Gianni Morandi, Czeh Szabo, Aurel Babeş, Gheorghe Buzdugan, Paul Riegler.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nimic important în calendarul creştin-ortodox, numai Sf. Daniil Stâlpnicul şi Luca cel Nou -  nimic şi în „Kalendar”!

O să vă mai spun o poveste, care s-ar putea să nu fie o legendă, ci adevărul ascuns în teoria conspirației. Mulţi dintre domniile voastre, mi-aţi scris că mai doriţi istorisiri, legende, din cele pe care le ştiu. Ascult şi mă supun, este urât afară, plouă sau ninge și este distopia sanitară!

"Evenimentul Zilei" din 11 decembrie 1942 nu a apărut în ziare sau în "Book of facts". Pe subiect s-au scris nouă cărţi, s-au turnat trei filme, un miniserial şi vreo două-trei jocuri de computer.  Şi astăzi este considerată o temă foarte delicată, oficialităţile americane, când sunt întrebate, neagă cu hotărâre evenimentul. Cu toate că, în Richmond, mai trăieşte un fost congressman de Virginia, are aproape o sută de ani, dar se ține bine, care, dacă reuşeşti să-i câştigi încrederea, poate să-ţi spună o "poveste frumoasă de război”. Eu l-am ascultat cu atenţie.

Cel mai important lucru în sprijinul poveştii, este că un numar mic de militari a supravieţuit, dintre cei care au luat parte la raid, iar unul dintre ei, cu grad de căpitan, a lăsat o declaraţie scrisă la un notar. Declaraţie care urma să fie făcută cunoscută publicului după 50 de ani. Cei 50 de ani au trecut, dar declaraţia a intrat sub incidenţa actelor care privesc securitatea naţională a SUA, noul "Patriot Act". Aşa că nu o să vedem curând originalul declaraţiei şi confirmarea legendei urbane.