Iată ceva de care nimeni nu ar fi crezut-o în stare pe Bianca Drăgușanu

Iată ceva de care nimeni nu ar fi crezut-o în stare pe Bianca Drăgușanu

În timp ce miliardarul Alex Bodi se află după gratii, Bianca Drăgușanu are treabă cu fiica acestuia, Selena. Informații  de ultimă oră aduc în prim plan ceva cu totul neașteptat.

În timp ce Alex Bodi se află după gratii, iar noua sa logodnică îi plimbă mașinile super-scumpe prin oraș, alaltăieri un Bentley, ieri Rolls Royce-ul, azi, cine știe care, Bianca Drăgușanu a luat-o acasă la ea pe fiica bărbatului și îi ține loc de mamă. „Mamă vitregă” cum ar spune unii.

Cert este că Selena, fiica cea mai mică a lui Bodi, a crescut în ultimul an împreună cu Sofia Biancăi și a lui Victor Slav, cele două fiind apropiate de vârstă și prietene. Iar pe Bianca Drăgușanu, cât ar fi ea de dură cu unii și cu alții, nu a lăsat-o inima să abandoneze copila rămasă singură pe lume după ce tatăl ei a ajuns la pușcărie. Mama biologică a fetiței se află în Germania.

Alex Bodi e arestat preventiv deja de două săptămâni, într-un dosar de proxenetism, șantaj, trafic de persoane și de droguri de mare risc, dosar instrumentat de DIICOT Craiova.

Ne puteți urmări și pe Google News

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.