Topârceanu, despre pandemie. Platforma ZOOM. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Topârceanu, despre pandemie. Platforma ZOOM. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Odihneşte-te şi relaxează-te. Fii sincer cu tine, gaseste-ti motivele de enervare si vezi daca poti sa le rezolvi singur. Daca nu, suna un prieten, sau.. uită!

21 octombrie

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Topârceanu, despre pandemie. Platforma ZOOM. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 21 octombrie s-au născut Alfred Nobel, Ursula K. LeGuin, Carrie Fischer, Nikita Mihalkov, Arthur Stilwell, Dumitru Tinu, Marcel Răducanu, Lavinia Miloşevici, Dan Duţescu, Mihai Gafiţa, Perpessicius.

În calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii: Visarion, Sofronie, Oprea, Ioan din Galeş, Moise Măcinic din Sibiel, Ilarion cel Mare. Nimic în "Kalendar".

O notă specială pentru Nikita Sergheevici Mikhalkov care, astăzi, împlineşte 75 de ani. Ла Несколько Ани! Без слёз, без горести, без бед! Filmele lui mi-au făcut şederea în străinătate mai uşoară. După ce termin ce am să vă spun, o să caut un film vechi, din anul 1979, „Siberiada” în care joacă Nikita. Bune filme se făceau pe atunci!

O prietenă de corespondență, la care țin mult îmi reamintește de un articol scris de mine în anul 2014, despre Ebola: https://evz.ro/stocul-de-ebola-este-epuizat-avem-anthrax-ciuma-si-varicela.html. Puteți să înlocuiți ”Ebola” cu ”coronavirus” nu s-a schimbat nimic. S-a schimbat doar că ”Giant Microbes Inc” fabrica de jucării din Connecticut are la vanzare covizii, SARS-CoV-2, de pluș, la preturi de la 8,95$ la 19,95$.