Pro și Contra. Denise Rifai, despre bărbatul perfect. „Bărbatul meu va trebui să fie bărbat”

Pro și Contra. Denise Rifai, despre bărbatul perfect. „Bărbatul meu va trebui să fie bărbat”

Cu toate că despre viața ei profesională se știe aproape tot, despre viața personală a lui Denise Rifai nu se cunosc foarte multe lucruri. Denise Rifai a dezvăluit în emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.ro, detalii neștiute despre femeia de dincolo de lumina reflectoarelor.

Denise Rifai știe cine este, își cunoaște punctele forte și slăbiciunile. Este recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit viața, bun sau rău. În emisiunea, „Dosare de presă”, pe evz.ro, noua vedetă de la Kanal D a mărturisit că este conștientă că e frumoasă.

„Dacă sunt recunoscătoare pentru ceva este, în primul rând pentru că sunt o femeie frumoasă, știu asta, mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Mulțumesc fiecărui bărbat care a venit în viața mea și care mi-a spus asta. Mă bucur de fiecare dată când aud, mă bucur pentru fiecare moment în care mi se face curte, mă onorează, mă bucură ca femeie. Dar trebuie să iubesc și eu la rândul meu. Contează mult. De iubit, am iubit. Dar momentan nu există nimeni în viața mea și așteptăm să vedem.

„O relație de cuplu poate funcționa cu mine, doar dacă eu respect și sunt supusă”

Denise Rifai nu este, momentan, într-o relație, dar știe exact cum vrea să arate bărbatul de care s-ar putea îndrăgosti.

„Bărbatul meu va trebui să fie bărbat. În primul rând, trebuie să fie foarte inteligent. Când dorm seara, după ce pun capul pe pernă, să știu că el are răspunsuri la întrebările pe care eu le am și al căror răspuns eu nu-l găsesc. Deci să fie peste mine. Bărbat inteligent. Un bărbat foarte inteligent.

Eu trebuie să-mi respect bărbatul. Dacă nu există o variantă prin care pot să-l respect..., poate să arate orișicum. Contează evident să-mi placă fizic, dar pe mine trebuie să mă țină intelectual foarte mult, să-l respect și să mă supun lui. O căsnicie, un mariaj, o relație de cuplu poate funcționa cu mine doar dacă eu respect și sunt supusă.

Cineva trebuie să asculte de cineva și nu vreau să fiu eu șefa într-o relație. Pentru că eu trebuie încă să mai învăț. Și trebuie să învăț de la el. Deci trebuie să fie mai inteligent decât mine. Trebuie să fie un bărbat puternic, să n-aibă frică, adică să-l domolesc eu, eventual. Să fie un bărbat sportiv, să-i placă sportul. Și să mă susțină pe mine în tot ceea ce vreau eu.

Iar mie nu-mi plac bărbații ăștia tineri. Să nu fie foarte tânăr, că nu mai e bine. Să fie matur. Vreau ce merit. Și să-i placă să muncească. În cuplu e foarte important. Eu nu-mi doresc un bărbat cu bani. Îmi doresc un bărbat căruia să-i placă să muncească. Banii se fac. Să-i cheltuiesc, Doamne ajută!”, a dezvăluit jurnalista.

„Viața ți-a trecut cu tine prin ea și cu ea prin tine, așa cum ai ales tu”

Aceasta a mai adăugat că „viața mea e doar prin muncă. Eu nu înțeleg altfel... Foarte rar mai și obosesc și vreau câte-o vacanță. Dar altfel, nu. E vorba doar de o odihnă fizică, de o reveneală”, a dezvăluit Rifai.

Denise Rifai nu-i înțelege pe oamenii care spun că nu știu când le-a trecut viața.

„Nu înțeleg teoria asta, „nu știi cum îți trece viața”. Poftim?! Viața ți-a trecut cu tine prin ea și cu ea prin tine, așa cum ai ales tu. Eu nu-mi închipui viața altfel decât muncesc eu 24 din 24.

Nu suport oamenii care se uită la ceas și rup ușa. (...) Când mi-am dat demisia, știi de ce am fost foarte mulțumită? Că niciodată, în nicio zi, în niciun moment din cele trecute nu m-am lăsat pe tânjală. Eu, în fiecare clipă și în fiecare zi, am făcut maximum. Și sunt foarte mulțumită că am tras în fiecare zi ca și cum era ultima”, a explicat vedeta.