„Vulpița”, gest disperat. E inredibil cum se străduiește să redevină vedetă

„Vulpița”, gest disperat. E inredibil cum se străduiește să redevină vedetă

„Vulpița” nu se mulțumește cu rolul de anonimă, ci încearcă cu disperare să rămână în atenția fanilor pe care i-a câștigat.

Veronica Stegau, cunoscută sub porecla de „Vulpița”, relaționează cu fanii. Vedeta emisiunii „Acces Direct” a stârnit controvesre după ce a postat pe rețelele de socializare o poză în care apare îmbrăcată cu o rochie multicoloră. „Mai țineți minte rochia asta?”, i-a întrebat „Vulpița” pe „urmăritorii” ei.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Veronica Stegaru a avut parte și de aprecieri, dar și de critici. Cineva i-a adus aminte de episodul în care a avut de-a face cu Tzanca Uraganul și Jador. Alți fani i-au cerut „Vulpiței” să se întoarcă la emisiunea „Acces Direct”, pentru că îi simt lipsa ei și partenerului ei, Viorel Stegaru.

„Știu, dar ce ai făcut cu Jador și cu Țanca Uraganu în imaginile alea indecente, habar are Viorel cum te-ai hârjonit tu la București cu acești indivizi și câte mai câte există imagini cu voi pe google pe Youtube?”, „Vino înapoi, ție nu ți-e dor de viața acces direct. Erai un algocalmin pentru toată România”, „Ești frumoasă ca o stele, tu mi-ai rupt inima-n doi, toate sufletele mele bate pentru tu și noi”, „Vulpy, vino înapoi la acces, că mi-e dor de tinee”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„O experiență de viață. Să fie sănătoși”

Cuplul care a devenit cunoscut peste noapte în România se pregătește să revină în anonimat. Și asta pentru că au dispărut de pe micile ecrane, după ce Antena 1 a fost amendată în repetate rânduri de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), pentru scenele și discuțiile petrecute în timpul emsiunii.

„Dacă s-au dus acasă la fetiță, care am înteles că plângea de două zile după mama și după tata, e foarte bine. Să fie sănătoși. Să ia tot ceea ce li s-a întâmplat în cele opt luni drept o experiență de viață și să vadă ce fac cu viața lor de aici înainte”, spunea Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii.