Simona Halep, cadou de sute de mii de euro! Cine e fericitul care a primit bijuteria?

Simona Halep, cadou de sute de mii de euro! Cine e fericitul care a primit bijuteria? Stere Halep, alături de fiica sa. Sursa foto: Arhiva EVZ

Simona Halep a arătat cât de mult își iubește tatăl și i-a oferit un cadou de senzație.

Stere Halep a primit din partea fiicei lui, Simona Halep, un bolid de lux, marca Bentley. Este vorba chiar despre ultimul doel Bentley, numit „New Flying Spur”, care are o valoare de aproape 300.000 pe piața auto. Cadoul a fost achitat integral de fostul lider WTA, iar bolidul are nevoie de numai 3.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Astfel, Simona Halep i-a mulțumit tatălui ei pentru faptul că a ajutat-o foarte mult la începutul ei în tenis. Până acum, Simona a câștigat din tenis peste 36 de milioane de dolari.

„Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top”

Ne puteți urmări și pe Google News

„Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi”, a spus Simona Halep, într-un interviu realizat de Andi Moisescu pentru podcastul BT Talks.

Urmează Roma, apoi Paris

Simona Halep a fost declarată jucătoarea lunii august de către WTA, la scurt timp după ce a câștigat turneul de la Praga. Constănțeanca a zis pas participării și în această ediția a turneului de Mare Șlem de la US Open, dar nu și la competiția ei preferată Roland Garros. Celebra întrecere de la Paris va lua startul pe 27 septembrie, unde Halep va fi cap de serie numărul 1, după ce australianca Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea din turneu.

Mai mult, Simona Halep va reveni în circuitul WTA de săptămâna viitoare, pentru a participa la turneul de categorie Premier 5 de la Roma.