Credeați că BLM e despre rasism? Black Lives Matter vrea acum răsturnarea capitalismului

Credeați că BLM e despre rasism? Black Lives Matter vrea acum răsturnarea capitalismului

Agenda reală a mișcării Black Lives Matter a fost întoarsă pe toate fețele în ultimele luni. Și ceea ce mulți s-au ferit să spună a venit din gura consilierului socialist al orașului Seattle, Kshama Sawant. BLM e despre anti-capitalism!

Site-ul Conservativedailynews pune cap la cap afirmații și evenimente recente, din care reiese fără echivoc, în opinia autorilor, faptul că BLM și revoltele care au cuprins America n-au fost în principal despre rasism sau despre George Floyd. Ci ținteau răsturnarea capitalismului, inclusiv confiscarea companiilor din top 500 ale Americii.

Consilierul local din Seattle, Kshama Sawant a declarat că mișcarea „Black Lives Matter” a fost un seism în politica americană, "expunând rasismul endemic și violența poliției și a capitalismului din SUA”. Originară din India, Sawant a cerut, într-o postare pe Twitter răsturnarea sistemul capitalist rasist, sexist, violent, falimentar.” Prin urmare, scrie CDN, această revoltă nu a avut nimic de-a face cu lupta anti rasism, ci cu ura marxistă față de capitalism.

Există două fapte extrem de evidente care trebuie abordate ori de câte ori un marxist încearcă să convingă oamenii că doar comunismul e calea de urmat. Faptul că trebuie subliniate ridică comentarii asupra sistemului de învățământ din SUA, explică CDN.

Ne puteți urmări și pe Google News

În primul rând, capitalismul este singurul sistem economic care permite adunarea bogăției prin muncă grea. Este sistemul economic care a introdus apariția clasei de mijloc în lume. Aceasta a fost - și rămâne încă pentru mulți - promisiunea „Visului American”. Capitalismul, fără alte intervenții, generează bogăție prin ecuația inatacabilă a cererii și ofertei.

CDN continuă: "Nu există și nu a existat un singur stat național care să fi supraviețuit cancerului comunismului. Orice guvern care a îmbrățișat modelul socialist-comunist a experimentat tendința de a cădea în păcat a naturii umane care, de-a lungul veacurilor, a căzut pradă seducției puterii. În fiecare caz în care s-a folosit modelul socialist-comunist, bogăția a fost furată pentru a subvenționa elitele, drepturile omului au fost eliminate, elitele au curmat vieți și a urmat revoluția .

Există însă o întrebare simplă care îi pune în dificultate pe cei care susțin „minunata lume a marxsimului”. Dacă comunismul e așa de bun și mai minunat decât capitalismul, de ce tu, cel care îl slăvești, nu trăiești într-o țară comunistă? Dacă e este atât de superior capitalismului, de ce mai stai aici?"

CDN arată că, atunci când oameni ca Sawant își părăsesc țările natale pentru a veni în Statele Unite, recunosc în mod deschis că sistemul lor de guvenare a eșuat; că socialismul, fascismul și comunismul pur și simplu nu funcționează pentru mase. Nu există libertate. Nu există oportunități. Dacă nu te afli în elita oligarhică, ești un țăran fără speranță și fără viitor.

Tocmai din acest motiv, aceste personaje ajung într-o țară care le oferă libertate. Și apoi abuzează de această libertate, încercând să recreeze aceleași modele guvernamentale și economice eșuate care i-au făcut să fugă din țările lor.

Americanii au fost păcăliți dacă au crezut că națiunea noastră trebuie să se schimbe pentru a fi corectă cu toți. Realitatea este alta: oamenii vin aici din întreaga lume, pentru că suntem cea mai frumoasă țară și pentru că oportunitățile, atunci când eliminăm mâna otrăvită a ingineriei sociale a comunismului, sunt la îndemâna tuturor. Chiar și a marxiștilor vocali.