Lidia Buble dă foc internetului! Iată ce face în fața oglinzii!

Lidia Buble dă foc internetului! Iată ce face în fața oglinzii!

Lidia Buble a mai postat o poză provocatoare pe Instagram.

Celebra cântăreață Lidia Buble a încins internetul cu ajutorul unor ipostaze provocatoare, ea postându-se într-un mod inedit în oglindă.

Se pare că artista a depășit momentul despărțirii de Răzvan Simion, cu care a avut o relație de aproximativ cinci ani. Cei doi au dat dovadă de maturitate. Ei au rămas în relații foarte bune, chiar dacă o vor lua pe  drumuri separate.

După despărțire, Lidia Buble a suferit o schimbare spectaculoasă. Vedeta este lipsită de inhibiții pe Internet. Ea postează poze în ipostaze foarte provocatoare. Fanii sunt foarte încântați de fotografiile cântăreței. Mai ales că ea pare foarte fericită. Acest lucru se poate spune și din numărul de like-uri. Vedeta strânge peste 35 de mii de aprecieri la pozele provocatoare. Într-o postare recentă la secțiunea de Instastory, cu care și-a surprins urmăritorii, vedeta poartă doar un palton foarte mare în partea de sus și o pereche de pantaloni evazați.

Lidia Buble și Răzvan Simion se pot împăca?

Există oare împăcare între Lidia Buble și Răzvan Simion? Fanii se întreabă acest lucru în ultima perioadă. Un gest pe care artista l-a făcut, le-a dat de gândit.

Pe data de 14 august, fiica lui Răzvan Simion a împlinit vârsta de 16 ani. Iar prezentatorul de televiziune a scris pe contul său de Instagram un mesaj emoționant: „Primii 16 ani din povestea noastră. La mulți ani, Dragostea mea! @iancasimionn”.

Fanii au avut parte de un comentariu neașteptat la fotografia postată de prezentator. Lidia Buble, aflată în vacanță la momentul actual în Saint Tropez, i-a lăsat un comentariu la imaginea publicată pe Instagram. Lidia a lăsat o inimioară la comentariu. Iar acest lucru i-a pus pe internauți pe gânduri...Este vorba oare de o împăcare între cei doi?, potrivit wowbiz.ro. 

Ne puteți urmări și pe Google News