Român hărțuit de o „badantă” geloasă. Bărbatul a ajuns la capătul răbdării

Român hărțuit de o „badantă” geloasă. Bărbatul a ajuns la capătul răbdării

Un caz mai puțin obișnuit a avut loc în localitatea Baricella, lângă Bologna, Italia, unde o româncă ce avea în îngrijire o bătrână, a hărțuit un fost iubit.

Românca, în vârstă de 56 de ani, nu a acceptat o despărțire de fostul concubin cu, care a avut o relație o perioadă de timp.

Telefoane, mesaje și chiar profile false de Facebook înregistrate pe site-urile matrimoniale cu numărul de telefon al bărbatului.

De foarte multe ori, bărbatul, care este și el îngrijitorul unei persoane în vîrstă, în aceeași localitate italiană, a apelat la ajutorul carabinierilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Carabinieri au fost chemați în repetate rânduri de fostul iubit al femeii. Femeia primise deja un ordin de restricție în decembrie 2019, dar, se pare că acesta nu a contat pentru românca îndrăgostită. Judecătorul i-a interzis astfel să se mai apropie de el sau de locurile frecventate de acesta.

Femeia nu dorea să accepte decizia bărbatului, cu care a trăit în concubinaj o perioadă, de a încheia relația lor și a început să-l streseze fără oprire: a venit la ușa lui și l-a sunat neîncetat.

Românca nu s-a lăsat însă bătută şi şi-a concentrat acţiunile de hărţuire de la distanţă, prin apeluri telefonice și SMS-uri la orice oră din zi și din noapte, precum și un profil fals cu numărul de telefon al fostului iubit pe un site de matrimoniale, făcându-l astfel să primească nenumărate apeluri telefonice și de la alte persoane. Bărbatul spune că ajunsese să se teamă de fosta concubină, deoarece, a observant că uneori când ieșea în afara locuinței, observa că femeia în urmărea. Românca, a încercat tot felul de lucruri pentru a determina ca bărbatul să re întoarcă la ea, de la vorbă bună și rugăminți, până la amenințări.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, de asemenea român şi îngrijitor în Italia, a decis să o denunțe din nou la carabinieri pe fosta concubină, iar judecătorul pentru anchete preliminarii a decis imediat ca femeia româncă să fie pusă sub arest la domiciliu, potrivit gazetaromaneasca.com