Unde își petrec vacanța Kate și prințul William! Amintirile prințesei Diana sunt peste tot

Unde își petrec vacanța Kate și prințul William! Amintirile prințesei Diana sunt peste tot

Prințul William, nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii și viitor rege al Regatului Unit își petrece vacanța alături de frumoasa lui soție, ducesa de Cambridge și de cei trei copii ai lor, într-un loc care îi aduce aminte de copilăria fericită alături de mama lui Prințesa Diana și de fratele său, prin Harry.

Ducii de Cambridge au ales ca destinație o casă de vacantă, Dolphine House, care are șase dormitoare și este departe de privirile indiscrete ale trecătorilor, situată în insulele Scilly. Prințul William a spus că a ales această destinație pentru a ajuta turismul intern, mult afectat de criza de coronavirus. Vila se află în ducatul de Cornawall, condusă de prințul Charles, fiul reginei Elisabeta. De altfel, William a fost invitat să se implice tot mai mult în administrarea acestui ducat, pe care îl va moșteni de la tatăl său. ”Am început să mă gândesc cum voi moșteni Ducatul într-o zi și ce fac cu el. Cred că este cu adevărat important, în ceea ce privește unghiul familiei, dar chiar o fac”, a spus William.

Revenind la vacanța de pe Insulele Scilly, acest loc îi este bine cunoscut lui Williams, deoarece nu este prima dată când își petrece vacanța acolo. Acesta s-a mai odihnit împreună cu părinții și fratele său Harry, iar acum a venit rândul copiilor să vadă acest loc de poveste, n unele fotografii de acum peste 25 de ani, prințul putând fi văzut alături de mama lui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kate Middleton și Prințul William, sunt duci de Cambridge și au împreună trei copii: George, în vârstă de 7 ani, Charlotte în vârstă de 5 ani și prințul Louis, în vârstă de 2 ani.

Presa din Regatul Unit scrie că William este este invitat tot mai des să ia parte la întâlniri private cu tatăl lui, curtenii seniori și uneori cu regina pentru a discuta despre activitatea familiei și despre rolul său de viitor rege.

Cu toate acestea, în timp ce fratele său Harry se adaptează la viața din Los Angeles, vacanța tradițională a familiei lui William este încă un semn al hotărârii sale de a avea o educație cât mai normală și internă pentru copiii săi cât mai mult posibil. William a amintit despre vacanța din copilărie de pe Tresco în urmă cu patru ani, în august 2016, când a făcut o vizită oficială în Scillies. A făcut o promisiune, apoi, să se întoarcă curând - una pe care a păstrat-o.

Dolphin House se află la doar câțiva metri de mare, permițându-i lui Kate și William să își ducă gălețile și picadele pe plajă cu George, Charlotte și Louis, acum șapte, cinci și doi. Cei doi duci au fost văzuți de localnici plimbându-se cu bicicletele și discutând cu locuitorii.