Cea mai sexy jurnalistă din sport jefuită ca în codru. Hoții au lovit fără milă

Cea mai sexy jurnalistă din sport jefuită ca în codru. Hoții au lovit fără milă

Spărgătorii de locuințe din Italia au dat lovitura la una dintre cele frumoase jurnaliste din Peninsulă, Diletta Leotta. Hoții, care au pătruns în locuința sa de la etajul nouă al unui bloc din Milano, i-au provocat o pagubă de aproximativ 150.000 de euro.

Considerată cea mai sexy prezență din jurnalismul sportiv din Italia, Dilleta Leotta, în vârstă de 28 de ani, este prezentatoare la DAZN, un serviciu de streaming online, pentru Serie A.

Conform presei italiene, citată de digisport.ro, jurnalista de la DAZN trece prin momente foarte dificile, în aceste zile. Diletta a fost victima spărgătorilor de locuințe care au dat lovitura la casa ei din  orașul Milano de unde au plecat încărcați de bijuterii, ceasuri de valoare și bani.

Paguba totală a fost, potrivit sursei citate mai sus de aproximativ 150.000 de euro, iar între bunurile furate de hoți s-au aflat și opt ceasuri foarte scumpe, între care și câteva Rolex-uri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din primele cercetări ale poliției, conform presei din Peninsulă, infractorii au reușit să dea lovitura intrând în apartamentul vedetei printr-unul din geamurile deschise. Partea ciudată este, însă, că locuința jurnalistei italiene este situate la etajul al noulea al unui bloc turn.

Originară din Catania, tânăra jurnalistă a absolvit o facultate de științe juridice din Roma, în anul 2015. Ea nu a profesat însă, niciodată, ca avocat și nici nu intenționează să o facă de acum înainte. A preferat să lucreze în mass-mediar, iar acum are o carieră de succes în televiziune, la care nu dorește să renunțe.

Jurnalista Diletta Leotta s-a făcut remarcată ca prezentatoarea Sky Sport, unde prezenta meciurile de fotbal din Serie B. Datorită frumuseții ei, recunoscută la nivel national, în urmă cu zece ani tânăra a câștigat titlul „Miss Elegant”,  unul din premiile puse în joc la concursul de frumusețe „Miss Italia”.

Diletta Leotta este populară nu doar la televiziune ci și în mediul online. Dovadă că așa stau lucrurile este numărul mare de admiratori, pe care a reușit să-i strângă pe rețelele de socializare, care o urmăresc în permanență. De altfel, ea are un număr 6,6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.