Moartea misterioasă a uneia dintre cele mai frumoase femei din lume

Moartea misterioasă a uneia dintre cele mai frumoase femei din lume

Neo-zeelandeza Amber-Lee Friis a fost găsită moartă în locuința sa din Auckland.

Amber a fost finalistă la concursul de frumusețe Miss Univers 2018. Vestea tragică a fost confirmată de Talent Tree agenția cu care lucra manechinul neo-zeelandez, abia pe 22 mai, cu toate că medicii legiști susțin că femeia a decedat pe data de 18 mai.

Informațiile despre circumstanțele morții tinerei în vârstă de 23 de ani sunt puține și nu există încă o versiune oficială. În schimb, presa speculează faptul că ar fi vorba de o sinucidere.

Poliția din Noua Zeelandă a declarat vineri, 22 mai, că ofițerii au răspuns la un apel legat de ”o moarte subită” pe 18 mai.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din primele informații, se pare că moartea femeii ar fi survenit, totuși din cauza bullyingului. Chiar Amber-Lee Friis a mărturisit într-un interviu că a fost victima bullyingului la școală în perioada adolescenței de la Auckland.

Ea a spus că a avut de suferit din cauza culorii pielii și a formei ochilor, „asta doar fiindcă sunt dintr-o familie pe jumătate samoană”.

Bullying este acțiunea sau seria de acțiuni fizice, verbale, relaționale și/sau cibernetice, într-un context social dificil de evitat, săvârșite cu intenție, care implică un dezechilibru de putere, are drept consecință atingerea demnității ori crearea unei atmosfere de intimidare.

Amber-Lee Friis a avut, de-a lungul vieții, probleme cu greutatea. La vârsta de 16 ani, neo-zeelandeza cântărea 96 de kilograme.

„Atunci aveam o perspectivă negativă asupra tuturor lucrurilor. Mi se părea că sunt bătrână, grasă, dar am gândit că nu asta vreau să fiu”, a spus ea, într-un interviu. În doar șase luni, tânăra a ajuns la 55 de kilograme, potrivit fanatik.ro