Scandal colosal în Antena 1! Bendeac, martor principal! S-a ajuns prea departe

Scandal colosal în Antena 1! Bendeac, martor principal! S-a ajuns prea departe

Cântăreţul Connect-R a reacţionat în forţă după ce colega lui scenă, Mira, avut un număr artistic la iUmor.

Practic, Connect-R consideră că unele glume ironice ale Mirei – şi la care juraţii Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo au râs cu poftă – au fost rasiste.

Frumoasa cântăreaţă al cărei nume este Maria Mirabela Cismaru i-a ironizat inclusiv pe prezentatorii emisiunii de la Antena 1.

Ștefan Bănică Jr, Pepe, Alex Velea și Connect-R au fost şi luaţi în colimator de glumele ironice ale artistei în vârstă de 25 ani.

Este de notorietate faptul că Mira este feblețea lui Mihai Bendeac și poate şi de aici curajul acesteia în ceea ce priveşte abordarea artistică.

Odată urcată pe scenă, Mira a început dialogul cu Bendeac: „Știi ce credeam? Că ai alte gusturi. Adică… mă așteptam să îți placă ceva mai exotic, cum ar fi: Bona Santiago. Scuze! Bella Santiago!”

„Asta este excepțională!”, i-a răspuns Bendeac. Aflat în culose, Dan Badea reacţionat la rândul său: „Dar de ce mă, că e filipineză!?! Băi!”

Mira continuat: „Am crezut că îți place felul ăla stricat, dar simpatic în care vorbește limba română!

După care mi-am dat seama! Bă, n-are cum să-i placă, n-are cum să-l atragă așa ceva, că, altfel, ar trebui să-l iubească la nebunie pe Abi Talent.”

După seria de râsete copioase, invitata a continuat: „Apropo de băieții ăștia agramați… care au blog și vlog…”

„Așa, mămică! Așa, mămică! Du-te tu, du-te tu!”, a încurajat-o Bendeac pe Mira.

„Se tot laudă că româna este limba lor maternă. Probabil pentru că o vorbesc mai bine mamele lor sau nu știu de ce.

Dar, nu am vrut să o supăr pe Bella cu gluma mea. Din contra! O admir și mă bucur că a venit aici să ne ia premiile. România are un popor frumos, se poartă frumos cu imigranții.

Sunt sigură că și Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi.

Despre mine nu știe lumea prea multe, așa că o să încep cu Dan Badea, pentru că, practice, suntem în aceeași situație! Am văzut că mai și cântă…

Bravo! Încearcă orice pentru a-și depăși handicapul vârstei. S-a născut bătrân și obosit. Scuze, glumesc.

Știm cu toții cine este Dan Badea, că el face stand-up și că toată lumea râde la glumele lui, mai ales aici, la «iUmor», unde publicul este plătit s-o facă! De ce nu râdeți?”, a plusat cântăreaţa.

„Pentru că râd doar la mine”, a fost reacţia lui Dan Badea.

După dialogurile descrise mai sus a venit şi mesajul lui Connect-R pe Instagram Stories: „Îmi pare rău, @mira! Îmi pare rău că accepți un text total rasist! Mira!

Cum să accepți așa ceva în 2020?!?! Sunt total dezamăgit! Aia e, facem orice doar să fim văzuți! Cum suntem văzuți?? Nici nu mai contează! Viața este viață.

America?? E o minciună! România este țara tuturor posibilităților! Suntem șmecheri rău. A, și să nu uităm că totuși ce a făcut Mira la «iUmor» e un pamflet!

Pe bune?? Lol. Mira nu cred că a fost rău intenționată, ci pur și simplu nu a realizat că textul e tendențios! So… mai multă atenție! Cuvintele au putere.”

 

Ne puteți urmări și pe Google News