NEWS ALERT. Vestea așteptată de milioane de români: Când vin banii de șomaj tehnic

NEWS ALERT. Vestea așteptată de milioane de români: Când vin banii de șomaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunță că de astăzi încep verificările cererilor depuse pentru plata șomajului tehnic aferent lunii aprilie.

Pe primul loc în agenda de astăzi a ministrului Muncii, Violeta Alexandru, sunt însă directorii Caselor județene de pensii. ”Două luni am dat astăzi directorilor Caselor județene de pensii pentru a recupera întârzierile. Dacă nu se rezolvă nici așa, voi lua o decizie radicală”, scrie Violeta Alexandru pe Facebook.

”De astăzi ne pregătim pentru verificarea primelor cereri depuse pentru plata Șomaj Tehnic pe aprilie. Și imediat - plățile”, anunță Violeta Alexandru.

Ea mai informează că la Ministerul Muncii au început consultările pentru măsurile active - revenire în activitate companii.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Voi pregăti actele normative pentru săptămâna viitoare astfel încât să fie totul gata la 15 mai și să nu avem nicio întrerupere în sprijinul acordat celor care au nevoie. Într-o zi voi povesti despre munca din spatele pregătirii actelor normative care ajung în Guvern”, promite ministrul Muncii.

”Aud din presă că PSD mă chemă la o Comisie de anchetă la Parlament. Mă voi prezenta oricând sunt chemată”, spune, la final, Violeta Alexandru.