Undă de şoc în SUA! Au fost ucişi de Covid-19, dar mai e ceva! Dacă-i aşa, este horror

Undă de şoc în SUA! Au fost ucişi de Covid-19, dar mai e ceva! Dacă-i aşa, este horror

Jennifer Feist a atras atenţia americanilor cu dezvăluirile sale după sinuciderea sorei sale, o doctoriţă de top de la un Spital de Urgenţă din Manhattan.

Lorna Breen a cedat psihic după ce a luptat cu temutul Covid-19 în primele linii şi s-a sinucis. Fosta angajată a Spitalului de Urgenţă din Manhattan (New York, SUA) a avut şi ghinionul de a contracta boala care a panicat planeta.

Conform New York Post, Jennifer Feist este convinsă că boala apărută în China „i-a alterat creierul” surorii sale. Într-o intervenţie la NBC, Feist a povestit ce crede despre sinuciderea reputatei Lorna Breen, care avea 49 ani.

„Ea avut Covid-19. Şi cred că asta i-a alterat creierul. Apoi s-a întors în cele mai oribile şi de neimaginat condiţii

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru cineva a cărui chemare în viață este să îi ajute pe oameni – iar ea pur și simplu nu a putut ajuta suficientă lume –, combinația asta a fost de nesuportat.

A avut ture de 12 ore. Când a terminat, a spus: «Nu pot pleca. Nimeni nu pleacă. Trebuie să stau și să ajut.»

I-am spus în continuare surorii mele, «Ştii, dacă nu poți funcționa, nu poți ajuta pe nimeni. Trebuie să dormi. Trebuie să te odihneşti.» Și ea pur și simplu nu a vrut să renunțe.

Nu ar fi renunțat. Nu ar fi lăsat ca asta să o doboare, ceea ce, desigur, s-a şi întâmplat”, a declarat Jeniffer.

Chiar şi colegii au rugat-o pe Lorna să renunţe la turele din spital având în vedere că tocmai se recupera în urma luptei cu Covid-19 şi nu era în cea mai bună stare fizică şi psihică.

Doctoriţa a refuzat sfaturile celor care îi doreau binele şi duminică, în timp ce stătea cu familia în Charlottesville, şi-a luat viaţa.

Incidentul a venit la doar două zile după ce un paramedic din New York, John Mondello, s-a sinucis prin împuşcare.

Experții au declarat pentru The Post că moartea lor ar putea fi doar vârful aisbergului cu privire la deteriorarea sănătății mintale în rândul celor care lucrează în domeniul sănătății şi care se luptă cu virusul apărut în China.