Tragedie la Tulcea. O clipă de neatenție l-a costat viața

Tragedie la Tulcea. O clipă de neatenție l-a costat viața

Un bărbat și-a pierdut viața, miercuri seara, între localitățile Tulcea și Mihail Kogălniceanu. Acesta conducea o mașină care s-a ciocnit de un cap-tractor.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea victimei unui accident rutier produs pe DN 22, între localitățile Tulcea și Mihail Kogălniceanu. Accidentul a fost anunțat în jurul orei 18,40. 11 pompieri au răspuns solicitării cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

În accident au fost implicate un autoturism în care se afla un bărbat de 43 de ani, și un cap-tractor cu remorcă în care se afla doar conducătorul auto, un bărbat de 49 de ani. La sosirea salvatorilor, aceștia au fost nevoiți să constate decesul șoferului autoturismului. Cel de al doilea conducător auto nu a suferit vătămări.

În cauză poliția a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili cauzele producerii accidentului.  Din primele cercetări se pare că șoferul care a decedat a pierdut controlul volanului, mașina sa intrând în coliziune cu tractorul.

Ne puteți urmări și pe Google News