Florin Salam şi ciudatul mesaj în plină molimă: Noi am trăit viaţa. Ce a păţit?

Florin Salam şi ciudatul mesaj în plină molimă: Noi am trăit viaţa. Ce a păţit?

„Regele” manelelor, Florin Salam, a vorbit pentru prima data după o perioada de izolare de aproape două săptămâni.

După ce a susținut mai multe concerte în Germania, Florin Salam a trebuit să se supună măsurilor de prevenire impuse de epidemia de Coronavirus.

Manelistul a profitat de prima ocazie ivită şi a ieşit din casă. „Regele n-a mai suportat regimul de izolare și a ieșit să ia o gură de aer în fața blocului.

Din câte se pare, Florin Salam a profitat de faptul că frumoasa lui parteneră, Roxana Dobre și „mâna ei dreaptă” au fost plecate la cumpărături.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, la întoarcerea celor două, artistul și-a găsit cel mai bun pretext ca să părăsească domiciliul. Cum este un tată, dar și un soț iubitor, Florin Salam a coborât în fața blocului ca să le ajute pe cele două cu bagajele”, arată cancan.ro.

Aşezat pe bordura din faţa blocului şi echipat corespunzător, cu mănuși și mască de protecție, Florin Salam a declarat sursei citate: „Luăm o gură de aer în fața blocului.

E un lucru rău din punct de vedere al situației, dar e un lucru bun pentru că stăm mai aproape de familie. Din ceva rău poate să iasă și un lucru bun până la urmă.

Mulțumim lui Dumnezeu că suntem bine. Să fim sănătoși în continuare pentru că avem copii și trebuie să avem grijă de ei. Noi am trăit viața, dar trebuie să trăiască și copiii noștri. Iar fanilor mei le trasmit multă sănătate și să aibă grijă de ei.”